Cuki családi fotót posztolt a királyi család

Végre újra láthatod György herceget, Charlotte hercegnőt és a kis Lajost is. Csekkold a képeket!

Ma, azaz november 14-én ünnepli a 70. születésnapját az angol trón elsőszámú örököse, Károly herceg. Ebből az alkalomból a palota közzétett két gyönyörű fotót róla és a családjáról. A feleségén, Kamillán kívül rajta vannak a fiai, Vilmos és Harry, a hercegnék, Katalin és Meghan, valamint a gyerekek, György, Charlotte és Lajos, sőt a volt színésznő pocakjában a negyedik unoka is. A felvételek a Clarence House kertjében készültek még szeptemberben.

Bár mindenki nagyon szép a képeken, a legtöbb royal fan Lajos hercegre pörgött rá, hiszen őt a keresztelője óta nem lehetett látni. A baba nagyot nőtt és a többség szerint tiszta anyja! Látszik, hogy mosolygós, eleven gyerek, akár a tesói.

Persze, ahogy az lenni szokott, most is akadtak olyanok, akik nem tudtak örülni mások boldogságának. A rajongók egy része a mai napig nem tudta feldolgozni Diana hercegnő tragikus halálát, illetve a tényt, Károly számára Kamilla az igazi. Ezért aztán csúnya beszólásokat írtak a fotók alá. Pedig, ha Vilmos és Harry el tudta fogadni az egykori szeretőt, akkor nekik is meg kellene barátkozni ezzel a helyzettel.

A fotók egyik érdekessége egyébként az, hogy ha minden igaz, a készítésükkor Károly még nem tudta, hogy jövő tavasszal ismét nagypapa lesz. Meghan és Harry ugyanis csak egy hónappal később, Eugénia hercegnő esküvői fogadásán jelentették be a nagy hírt a családnak.

Még több

Sztárhírek