Kanye Westet lopással vádolják  

Lorde ráfogta a rapperre, hogy valamit eltulajdonított tőle! Ha kíváncsi vagy, miről van szó, olvass tovább!

Kanye Westet lopással vádolják  

Az új-zélandi sztárcsajszi nagyon kiakadt Kanye Westre. De térjünk a lényegre, hogy miről is van szó! A rapper és Kid Cudi vasárnap a Camp Flog Gnaw fesztiválon Los Angelesben lépett fel vasárnap. A probléma azzal van, hogy a színpadon egyszercsak feltűnt egy hatalmas téglalap alakú üvegdoboz.

Lorde azt állítja, hogy eredetileg ez az ő ötlete volt, amit Kanye ellopott tőle. Az énekesnő a márciusi turnéja alatt használta ezt a showelemet. Hogy bebizonyítsa az igazát, mindkét színpadról készült képet megosztotta az Insta-sztorijában. Te látod a hasonlóságot?

Ez nem minden! A csajszi az egyik képen még a véleményét is leírta a dologgal kapcsolatban: „Nagyon büszke vagyok a munkára, amit csinálok, és hízelgő, ha más művészeket is megihletek vele annyira, hogy ki is próbálják. De ne lopj – nőktől, se senkitől – 2018-ban vagy bármikor.”

Kanye még nem reagált a vádakra, és egyelőre nem tudni, hogy mi lesz az ügyből. A színpadra álmodott vizuális elemet egyébként Es Devlin készítette, akivel a rapper már 2005 óta dolgozik együtt. Szerinted véletlen egybeesés vagy tényleg nagyon megtetszett a sztárnak Lorde ötlete, és ellopta tőle?