Meghan nem nyithat ki ajándékot karácsonykor

Ezen az ünnepen a családé a főszerep, és persze egymás megajándékozása is a hagyományokhoz tartozik. Úgy tűnik, Meghan hercegné esetében csak az egyik teljesül!

Meghan nem nyithat ki ajándékot karácsonykor

Mint nemrég kiderült, II. Erzsébet királynő nagyon szép gesztussal fejezi ki Meghan iránt érzett tiszteletét: a hercegnének lehetősége lesz egyszerre a szerelme családjával és anyukájával, Doriával együtt karácsonyozni.

A királyi hagyományok alól azonban Harry felesége sem kivétel! Ez azt jelenti, hogy Meghan nem nyithatja ki az ajándékokat karácsony napján, mint az általában az angoloknál szokás.

A royal család hivatalos honlapján írottak szerint a család a szenteste délutánján, teázás közben bontja ki az egymástól kapott csomagokat. A királyi chéf, Darren McGrady elmondása szerint a hagyomány Németországból ered: „A királyi család német gyökerekkel rendelkezik, szóval ez a tradíció is onnan származik. A délutáni teázás után kinyitják az ajándékokat.”

A szokásokhoz az is hozzátartozik, hogy II. Erzsébet királynő a royal ház összes tagját megajándékozza. Másnap reggel viszont a hité a főszerep: a royalok együtt mennek templomba. „A királynő és a család többi tagja karácsony napján részt vesz a reggeli misén a St. Mary Magdalene templomban, Sandringhamban.”