Nagy Krisztián ismét feladta az X-Faktort!

Úgy tűnik, idén sem bírta a nyomást és a stresszt!

Nagy Krisztián ismét feladta az X-Faktort!

Hatalmas port kavart tavaly a hír, hogy az egyik legesélyesebbnek ítélt versenyző, Nagy Krisztián feladta az X-Faktort még az első élő show előtt. Akkor az énekes be is vonult önként a pszichiátriára, ugyanis teljesen összeomlott és úgy érezte, orvosi segítségre van szüksége.

Idén mindenki nagy meglepetésére újra jelentkezett a válogatóba, a mentorok pedig ismét adtak neki egy esélyt, ugyanis azt állította, hogy már jól van, megerősödött lelkileg és készen áll az újabb megmérettetésre. Ezúttal Puskás Peti csapatába került, aki annyira hitt benne, hogy magával is vitte az élő show-ba, ahogyan tavaly Radics Gigi is!

Így persze nem csoda, ha téged is sokként ér, hogy Nagy Krisztián ebben az évben is feladta a versenyt, ugyanúgy az élő adások előtt. Az RTL Klub közzé is tett egy videót, amiben Puskás Peti és Nagy Krisztián elmondják, mi történt.

 

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy lesz-e valaki Krisztián helyett, vagy Puskás Peti két mentorálttal indul neki az élő adásoknak, de nemsokára ez is kiderül!

Még több

Sztárhírek