Rihanna kiakadt a Victoria’s Secret beszólásán

A fehérnemű márka egyik fejese olyat mondott, ami egyáltalán nem tetszett az énekesnőnek. Sőt, senkinek sem!

Rihanna kiakadt a Victoria’s Secret beszólásán

Arról biztosan tudsz, hogy a Victoria’s Secret Fashion Show-t múlt héten rendezték meg, hiszen rengeteg fotó jelent meg a csúcsszuper eseményről. Rihanna is piacra dobott egy szuperdögös fehérnemű kollekciót, amit a Fashion Show alkalmával be is mutatott. A Savage x FENTY nevű márka mögötti koncepció lényege, hogy mindenki megtalálja a saját méretét!

Még jóval a show előtt Ed Razek, a márka marketingvezetője interjút adott a amerikai Vouge magazinnak, amiben elég durva dolgokat mondott arról, hogy nem engednének transznemű és plus-size modelleket a kifutóra. „Mindenki Rihanna show-járól beszél. Ha mi is egy ilyen műsort csinálnánk, akkor megvádolnának, hogy beadtuk a derekunkat” – tette hozzá Ed.

Persze a marketingvezető azóta bocsánatot kért a Twitteren, amiben leírja, hogy elnézést kér és valójában volt már arra példa, hogy transzneműeket castingoltak: Csodálom és tisztelem az utat, amit választottak, hogy kihangsúlyozzák, kik ők valójában.”

Rihanna jobban szereti a háttérből figyelni az eseményeket, és most sem volt ez másképp. Louise O’Reilly, modell egy Twitter-posztben megfogalmazta a véleményét az egész kijelentéssel kapcsolatban, amit Riri azonnal be is lájkolt. Mindenkinek leesett, hogy az énekesnő egyetért a modell gondolataival. A posztban a következőket írja: „Elsődleges példa arra, hogy a márkáknak miért kellene odafigyelni arra, amit a vezetők mondanak. Főleg, ha egy 70 éves öreg emberről beszélünk, aki még a múltban él. Köszönöm Istenem, hogy Rihanna elhozta a Savage x Fenty-t ebben az évben, a sokféleség szeretetével együtt.”

Még több

Sztárhírek