Smink nélküli képet posztolt Cinthya Dictator

A celeblány még így is elképesztően gyönyörű!

Smink nélküli képet posztolt Cinthya Dictator

Cinthya Dictator elképesztően nehéz éven van túl. Év elején végleg különváltak szerelmével, Varga Viktorral, majd annyira rosszul érezte magát, hogy pszichiátria kellett mennie. Ennek ellenére elképesztően erős maradt és idén saját kiállítása nyílt a képeiből, amin különböző hősöket mutat be Cinthya. Most az egyik fotót Instán is megmutatta, amin egyáltalán nem visel sminket és saját magát „alakítja”, teljesen smink nélkül.

„Heroes & Stories című fotósorozatom egyik része egy önportré a sok megformált karakter között. Nehéz volt tudatosan önmagamnak lenni… többször neki indultam mire sikerült lefotóznom. A képen végül úgy döntöttem nem viselek sminket… szerintetek ez a kép Én vagyok? És ha igen akkor miért?” – írta a képe alá.

Cinthya pedig meg is kapta a választ a követőitől: „Szerintem Te vagy, mert én őszinte tiszta érzelmeket látok a szemedben az arcodon. Látom a tisztaságot, fájdalmat, kicsi kétségbeesést ezzel ellenben mégis hatalmas erőt is látok. Egy szóval őszinteséget látok.”

„Én látom benne a múltbéli csatáidat és a sok küzdelmet, ugyanakkor van benne egy belülről fakadó erő és tisztaság is” – írta egy másik hozzászóló.

A legtöbb követőjének tehát nagyon bejött a kép, ez pedig nem csak a rengeteg hozzászólásból, de a lájkok számából is látszik. Cinthya ugyanis már majdnem 3 ezer lájkott kapott az őszinte fotójára, ami még nincs kint 24 órája se. Neked mi a véleményed a képről?

Még több

Sztárhírek