Kiderültek Meghan hercegné rossz szokásai

A rajongók bármennyire is azt szeretnék hinni, Harry felesége sem tökéletes: vannak olyan szokásai, amiktől nagyon szívesen megszabadulna. Most lerántjuk a leplet róluk!

Kiderültek Meghan hercegné rossz szokásai

Lassan, de biztosan közeledik az év vége, ezért ideje leporolni Meghan Markle újévi fogadalmait. A hercegné – a most már nem működő – The Tig nevű blogján osztotta meg tavaly, hogy mik azok a dolgok, amiket a következő évben meg szeretne valósítani.

Ebből a listából kiderült, hogy bizony Meghannak is vannak olyan rossz szokásai, amikre egyáltalán nem büszke, mert azok nem hercegnéhez illőek. Meg a következőket írja: „Lefutni a maratont. Abbahagyni a körömrágást. Befejezni az káromkodást. Újratanulni a franciát. Ezek az újévi fogadalmaim nagyjából minden évben. A maratoni futás még nem teljesült. A káromkodás vagy a sok munka miatt, vagy egy pár ital utáni spicces állapotban jellemző.”

Nagyon nehéz azért azt elképzelni, hogy a hercegné pár ital után össze-vissza beszél II. Erzsébet királnyé és a többi családtag előtt. Feltételezhetjük, hogy ezt a rossz szokását már sikerült levetkőznie. De vajon mi a helyzet a körömrágással? A lesifotósok még nem lőttek olyan képet, ahol Meghant ilyen helyzetben lehetne látni, de azért nyilvános szereplés esetén biztos nagyon odafigyel erre!

Még több

Sztárhírek