Harrynek van egy szokása, amit Meghan ki nem állhat

A herceg kamerák előtt árulta el, mi miatt voltak köztük súrlódások az összeköltözésük idején. Vicces, igaz?

Harrynek van egy szokása, amit Meghan ki nem állhat

Mivel Károly herceg éppen a napokban ünnepelte a 70. születésnapját, a BBC készített az életéről egy dokumentumfilmet (Prince, Son and Heir: Charles), amiben persze a családtagok is szerepelnek. Most egy olyan jelenet látott napvilágot, amiben a fiai, Vilmos és Harry mesélnek. Elárulták például, hogy van egy közös szokásuk, amit az apjuk ragasztott rájuk még egészen fiatal korukban, és amit Meg eléggé utált hosszú ideig.

„Édesapám mániája, hogy lekapcsolja a villanyokat és ez mára az én szokásommá is vált” – mondta el Harry nevetve, majd Vilmos hozzátette, ő is így van ezzel, kényszeresen nyomkodja a lámpakapcsolókat.

„Őrület amúgy, mert nem tudom, Katalin átvette-e, de az én feleségem igen. Pedig korábban mindig azt kérdezte, miért kapcsolom le a lámpát, mikor tök sötét van. Mondtam neki, hogy azért, mert egy elég, nem kell hat. Annak ellenére, hogy korábban utálta, mára ez egy közös szokás!” – tette hozzá nevetve Harry.

A volt amerikai színésznő, Meghan Markle amúgy tavaly novemberben, nem sokkal az eljegyzés bejelentése után költözött be Harry mellé a palotába, az egyik kutyusát is magával vitte. A lakosztályukban 21 szoba van, szóval a tavasszal érkező első babájuknak legalább 7 gyerekszobája lesz.

Még több

Sztárhírek