Demi Lovato keményen visszavágott egy rajongójának

Az egyik fan olyat mondott az énekesnőnek, ami mellett ő sem tudott elmenni szó nélkül.

Demi Lovato keményen visszavágott egy rajongójának

Demi Lovato pár hete jött ki a rehabról, ahová drogtúladagolás miatt került be. Úgy tűnik, nagyon igyekszik tiszta lappal indítani a botrány után, de persze mindig vannak olyan követői, akik nem könnyítik meg az énekesnő visszatérését, sőt negatív kommentekkel bombázzák a csajszit.

Az egyik rajongója egy Twitter-posztban írta le a véleményét: ezúttal nem az énekesnőről, hanem a körülötte lévő emberekről. „Nagyon igazságtalan volt kirúgni Danit, ő volt az egyetlen a csapatból, akit tényleg érdekelt Demi egészsége,és segített neki három éven keresztül. Olyan emberek veszik körül, akiket csak a pénz érdekel, és ő ezt észre sem veszi – írta Angela, valamint hozzátette: „az egész Demi-csapat rohad, és ő ezt nem is tudatosítja, változtatásra van szükség, főleg a táncosok esetében, akik úgy tesznek, mintha a barátai lennének, mint például @d…. és mások ….”

Az ügyet az énekesnő nem hagyta annyiban! „Fogalmad sincs, hogy miről beszélsz. Az igazi barátok nem adnak interjút rólad, amikor túladagolod magad” – kommentelte a poszthoz Demi. Bár az nem teljesen világos, hogy a második mondattal kire akat utalni, de az amerikai People szerint Demi a megjegyzéseihez még azt hozzáfűzte, hogy nem Dani Vitale-ről beszél. Ez a csajszi volt az a táncos, akit meggyanúsítottak, hogy drogot adott az énekesnőnek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @commentsbycelebs on Nov 17, 2018 at 5:22pm PST

Hogy mi megy a háttérben, azt nem tudhatjuk. Mindenesetre az biztos, hogy Demi Lovato nem tűri, ha valaki negatív megjegyzésekkel illeti a csapatát.

Még több

Sztárhírek