Kylie Jenner már házas?

Egyre több jel utal arra, hogy a celeblány már kimondta a boldogító igent!

Kylie Jenner már házas?
Kylie Jennerről és Travis Scottról már régóta pletykálják azt, hogy jegyesek, azonban eddig ezt egyikőjük sem erősítette meg. Csupán képekből és videofelvételekből sejtik a rajongók, hogy a rapper már feltette a nagy kérdést Kylie-nak. Hiszen mióta megszületett Stormi, többször is készültek róla olyan képek, amin nagyon feltűnően virít egy hatalmas gyémántgyűrű azon az ujján. 1 héttel ezelőtt pedig mindenki biztosra vette, hogy Travis tényleg megkérte Kylie kezét, hiszen az egész házukat feldíszítette rózsával. Bármikor is kérte meg a kezét a sztár, úgy néz ki már az esküvőn is túl vannak!
Kylie elkísérte Travist a turnéjára, és szinte az összes koncertjén ott van a backstageben kislányukkal. A rapper pedig meg is ragadta az alkalmat, hogy egy nagyon cuki vallomást tegyen szerelmének két szám között. Igazából semmi olyat nem mondott, amit eddig nem, mégis mindenkinek feltűnt, hogy ezúttal gyönyörű feleségemnek szólította Kylie-t. Szóval ezek szerint már össze is házasodtak teljesen titokban.
Szóval úgy tűnik, hogy a celeblány nem hagyja abba a titkolózást, de reméljük azért, hogy ugyanúgy, ahogy Stormi születésénél, most is elmondja majd az igazságot és egy videót is kiposztol majd a nagy napról. Öt ismerve pedig ez is óriási durranás volt!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Még több

Sztárhírek