Meghan hercegné mindenkit kiborít maga körül

A nála dolgozóknak pedig ennél is rosszabb hír, hogy mindezt nem a terhessége okozza… Tudd meg, miről van szó!

Meghan hercegné mindenkit kiborít maga körül

Körülbelül egy héttel ezelőtt derült ki, hogy Meghan hercegné és Harry herceg asszisztense alig fél év közös munka után benyújtotta a felmondását. Ha miden igaz, azért, mert a volt színésznő kibírhatatlan. Nem gondoltad volna, igaz? Pedig nagyon úgy tűnik, hogy az amerikai sztárból lett hercegné kikészíti a palotában dolgozó briteket.

Ha lehet hinni a pletykáknak, a legfőbb gond, hogy Meg amerikai minta alapján szeret dolgozni, az angolok viszont utálnak eltérni a hagyományaiktól és szokásaiktól. Egyszóval nem túl rugalmasak. A palota személyzete még soha nem találkozott ilyen royallal, egyszerűen nem tudják, hogy kezeljék, ez pedig feszültségekhez vezetett.

Meghan hercegné például a királyi család többi tagjától eltérően hajnalban, már reggel 5-kor felkel, és elvárja, hogy az alkalmazottai szintén ébren legyenek és lessék minden kívánságát. Oké, ezt alapvetően lehet teljesíteni, ha az ember nem éjjeli bagoly, csakhogy a várandós hercegné nem igényel sok alvást, késő estig pörög. Így már durvábban hangzik a vele való közös munka, ugye?

Szóval bármennyire is menőn hangzik, ha valakinek egy valódi hercegné a főnöke, mostanra valószínűleg minden angol kétszer átgondolja, jelentkezik-e hozzá.

Még több

Sztárhírek