Újabb cuki fotó készült Lajos hercegről

Katalinék harmadik gyereke olyan édes, hogy arra szavak sincsenek! Csekkold le a friss képeket!

Újabb cuki fotó készült Lajos hercegről

Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyereke, Lajos herceg áprilisban, alig egy hónappal Harry és Meghan esküvője előtt jött a világra, egész Anglia ünnepelte. Büszke szülei már aznap megmutatták a rajongóknak, majd a keresztelőn is tündéri képek készültek a babáról. Sajnos azonban ezután hónapokig nem mutatták meg a royal fanoknak a cuki herceget.

Károly herceg 70. születésnapja alkalmából viszont végre újra alaposan szemügyre veheted a kicsit. A palota a múlt héten már bemutatott két édes családi képet, most pedig újabbak érkeztek. Az egyiken az látható, amint a kicsi a nagypapája arcát fogdossa, a másikon pedig együtt nevetnek. Egyik cukibb, mint a másik!

A 7 hónapos Lajos herceg amúgy a többség szerint az anyukájára ütött, a babafotók összehasonlítása után legalábbis erre a következtetésre jutottak.  Ami még feltűnő, hogy a nagytesó, György herceg vonásai is visszaköszönnek a pofiján. Szerinted melyik rokonára ütött a leginkább?

Ha van egy kis szerencséd, akkor idén még egyszer láthatod majd a kisfiút, a hercegi család ugyanis minden évben együtt indul el a karácsonyi istentiszteletre, erről pedig mindig készülnek képek.