Angelina Jolie egyre rosszabb anyagi helyzetbe kerül?

Hollywoodban egyre többen beszélnek arról, hogy a színésznő kezd elszegényedni. Igaz lehet?

Angelina Jolie egyre rosszabb anyagi helyzetbe kerül?

Angelina Jolie élete fenekestül felfordult, amióta úgy döntött, elhagyja a férjét, hat gyermeke apját, Brad Pitt-et. A magánéletéről például azt pletykálják, hogy ezerrel keresi a negyedik férjét, mert szeretné, ha új családfő lépne az exe helyébe. Karrier fronton is sok volt nála a változás, a 2014-es Demóna óta nem igazán állt kamera elé, mert a jövőben rendezőként képzeli el magát.

Emiatt jelenleg az a hír járja Hollywoodban, hogy Angie teljesen elszegényedett, hiszen így sokkal kevesebbet keres, mint, ha színészkedne. Konkrétan olyanokat írnak róla a lapok, hogy csekkektől csekkekig él, annyira nehezen fizeti ki a rezsit fényűző otthonára.

Ez persze valószínűleg nem igaz, hiszen Jolie a nyáron fejezte be a Demóna 2. forgatását, majd egy másik filmen, a Come Away című drámán dolgozott, ebben is, mint színésznő. Annyi biztos, hogy Angie tavaly a torontói filmfesztiválon tényleg azt mondta, ezentúl komolyan szeretne foglalkozni a rendezéssel.

Mivel nagyon tehetséges és tökéletességmániás, tuti, hogy ebben szintén nagyon sikeres lesz. Vagyis képes lesz egyedül eltartani magát és hat gyerekét.

Még több

Sztárhírek