Meghan hercegné komoly szabályt készül megszegni

Harry feleségével nem először fordul elő, hogy figyelmen kívül hagy valamilyen előírást.

Meghan hercegné komoly szabályt készül megszegni

Amerikában hamarosan itt a Hálaadás ünnepe és sok nemzetközi lap felvetette, hogy mi történhet ilyenkor a brit királyi család háza táján. A kérdés eddig nem merült fel, de most, hogy Meghan hercegné amerikai születésűként érkezett a palotába, aktuálissá vált. Vajon hogyan töltheti a hercegné ezt, a minden évben nagy hangsúlyt kapó hagyományt? Egyáltalán megengedett, hogy ünnepelje?

Tavaly Meghan ezt az örömteli napot édesanyjával, Doria Raglanddel töltötte, de ez még akkor történt, amikor színésznőként dolgozott. Négy nappal az ünnep után hivatalossá vált, hogy Meghan összeköti az életét Harry herceggel és innentől minden megváltozott.

De mi történik most, egy évvel később? A People magazin szerint a királyi családnak nincs hivatalos szabálya arra, hogy szabad-e megünnepelni a Hálaadást vagy sem. Ráadásul bennfentesek szerint a párnak erre a napra nincs semmilyen programja, vagyis szabad az út, hogy egy fergeteges bulit csapjanak rengeteg pulykával! 

Meghan márpedig imádja ezeket a furcsa szárnyasokat, 2015-ben megosztott egy fotót ezzel az aláírással: „Oh, amikor végre tökéletes hálaadásnapi pulykát sütöttem! A kérdés az, meg tudom csinálni újra? Már rajtam a nyomás!” – és ekkor még a színésznő nem is sejtette, milyen nagy nyomás is vár rá néhány évvel később…

Mindenesetre a világ minden pontján kíváncsian várják, hogy telik majd az ünnep a pár számára – ahogyan mi is!

Még több

Sztárhírek