Ő lenne Leonardo DiCaprio legújabb kiszemeltje?

Nagyon úgy tűnik, hogy a színész egy bulin összemelegedett az egyik kollégéganőjével. Hogy ki ő? A cikkünkből kiderül!

Ő lenne Leonardo DiCaprio legújabb kiszemeltje?

Leonardo DiCaprio a múlt héten ünnepelte 44. szülinapját Lon Angelesben. A Woman’s Day Australia nevű lap az eseményt követően azonnal megírta, hogy a sztár és Jennifer Aniston, színésznő összejöttek a partin. Még egy névtelen bennfentest is sikerült megszólaltatniuk, aki a következőket állította: „Senki nem tudott arról, hogy ők barátok lennének. De Leo annyira boldog volt, amikor meglátta Jent, megölelte és puszit adott neki, aztán egész este együtt mozogtak.”

Sőt, ez nem minden! Az ismeretlen informátor szerint pár ital után a két sztár nagyon közel került egymáshoz, még csókolóztak is. A két felet elvileg még Brad Pitt mutatta be egymásnak. A magazin szerint a bennfentes azt is állította, hogy Brad még mindig nagyon sokat törődik Jen boldogságával, és elvileg tudott is arról, hogy a színésznőnek nagyon tetszik a Titanic sztárja. 

Az amerikai Gossip Cop nevű lap nem hagyta annyiban a pletykát, és utánajárt annak, hogy valóban igazak-e az állítások. Mint kiderült, az tényleg nem kamu, hogy Jennifer részt vett a bulin, de a többire nincs bizonyíték. Elég hiteltelen a forrás így név nélkül, nem igaz? Mindenesetre úgy tűnik, hogy nincs semmiféle románc a sztárok között. Egyébként is rengeteg híresség jelen volt még a partin: Jay-Z, Beyonce, Gwyneth Paltrow, Sacha Baron Cohen és még sokan mások, szóval egyáltalán nem egy intim összejövetelről volt szó.

Még több

Sztárhírek