Megvan, mikor születik Meghan hercegné babája?

Összeszedtünk minden infót, amit tudni akarsz a következő royal baby érkezéséről.

Megvan, mikor születik Meghan hercegné babája?

Meghan hercegné októberben jelentette be, hogy Harry herceggel együtt babát várnak. Azt már akkor sem árulták el, hogy mikor születik az újabb trónörökös, de mivel a bejelentéskor még nem látszódott Meghan pocakja, így valószínűsíthető, hogy valamikor március 20. és június 21. között születik meg majd a baba.

Ha egy picivel szűkíteni szeretnénk a bébi érkezésének időpontját, akkor figyelembe kell vennünk, hogy a terhességet általában a 12. hét letelte után szokták bejelenteni. Eszerint pedig feltételezhetjük, hogy október közepén Meghan is nagyjából 12 hetes terhes volt, ami szerint ápilis utolsó hetében, vagy május első hetében szül majd. Egyébként ha a baba áprilisban születik, akkor pont egy évvel lesz fiatalabb, mint unokatestvére, az idén született Lajos herceg.

Ahogy a kiírt időpontot, úgy azt sem osztották meg a nagyközönséggel, hogy hol fog szülni a hercegné, de minden bizonnyal ő is a Lindo Wingben ad majd életet a babának, ahogy Katalin, és Diana hercegné is ebben a kórházban szült. Persze azon sem csodákoznánk, ha Harry és Meghan másik kórházat választana, hisz a hercegi pár arról is ismert, hogy szeretnek mindent máshogy csinálni, mint elődeik.

Még több

Sztárhírek