Victoria és David Beckham el akar válni?

Vajon tényleg ennyire megromlott a sztárpár kapcsolata, hogy már a pereskedésnél tartanak?

Victoria és David Beckham el akar válni?

Az elmúlt napok külföldi bulvársajtója attól a hírtől volt hangos, miszerint Victoria és David Beckham épp egy 1,2 milliárd dolláros válás kellős közepén vannak. Ahogy a pletykák szárnyra kaptak, szerencsére arra is fény derült, hogy ezeknek semmiféle alapja nincsen. Szó sincs arról, hogy az ex-Spice Girl és a focista szerelmének vége lenne.

A válásról szóló rémhíreket az OK! Magazin tette közzé – ők az utóbbi hónapokban már többször is pedzegették, hogy a párosnak nincs már jövője. Az egész kiindulópontja – amire a lap újságírója is hivatkozik-, hogy a november 11-én megrendezett People’s Chocie díjátadóján, ahol Victoria elnyerte a Fashion Icon Awardot, köszönőbeszédében csak egy nagyon rövid és gyors említést tett a férjéről.

A lap egy ismeretlen forrásra hivatkozva azt írta, hogy David száját októberben elhagyta egy olyan mondat, hogy„a házasság kemény munka”, Victoria pedig állítólag folyamatosan szenved párja bántó megjegyzéseitől, és minden jel arra mutat, hogy a kapcsolatuk teljesen összeomlott. A magazin szerint az énekesnő valószínűleg azért nem csatlakozik az újjáalakuló Spice Girls-höz, mert a jövő év legfontosabb feladata a válása lesz számára.

Szerencsére a család szóvivője és képviselője elmondta, hogy minden spekuláció alaptalan, a kiemelt mondatokat nem eredeti szövegkörnyezetükben tüntették fel és bizonytalan forrásokra hivatkoztak, vagyis aggodalomra semmi ok.

A pár szétválásáról mostanában annyiféle pletyka jelent meg, hogy Victoria egy hónappal ezelőtt a brit Vogue hasábjain mondta el, mi a véleménye a rosszindulatú és minden esetben téves infókról: „Az emberek 20 éve gyártanak összeesküvés-elméleteket a kapcsolatunkról, szóval David és én is megszoktuk már, hogy figyelmen kívül hagyjuk a hülyeséget.” 

Még több

Sztárhírek