Újabb botrányos titok derült ki a Szex és New York 3-ról

Kész csoda lesz, ha ez a film egyszer tényleg elkészül!

Újabb botrányos titok derült ki a Szex és New York 3-ról

Alig egy napja számoltunk be róla, milyen szomorú fordulat várható a harmadik filmben, úgy fest ugyanis, hogy a fanok kénytelenek lesznek örökre elbúcsúzni egy nagyon fontos karaktertől. Egyikük a sztori szerint szívrohamot kap és meghal. Állítólag ez volt az oka annak, hogy a Samatha Jones-t alakító Kim Cattrall az utolsó pillanatban, alig pár nappal a forgatás kezdete előtt beintett a stábnak és kiszállt. Most kiderült, nem ez volt az egyetlen eset, amikor gyerekesen viselkedett.

Bár a sorozatban és az első két filmben a csajok mindannyian szuperjó barátnők, ez a valóságban sajnos nincs így, mert Kim mindig távol tartotta magát a többiektől. A producer, Michael Patrick King szerint ennek az volt az oka, hogy a kezdetek óta féltékeny Sarah Jessica Parkerre.

A díva ugyanis úgy gondolja, mindig ő volt a nagyobb sztár, ezért megérdemelte volna, hogy legalább annyi legyen a sorozatért járó gázsija, mint SJP-nek. Sőt, szerinte az lett volna az igazságos, ha még mellékszereplőként is többet kap. Ebbe persze a készítők nem mentek bele, ő pedig besértődött. Soha nem bírta megemészteni, hogy a plakátokon nem az ő, hanem Sarah neve szerepel a legnagyobb betűkkel.

A sorozat és filmek sikerének köszönhetően az összes szereplő fizetése hatalmasat nőtt, de Kim így sem volt elégedett, csak arra tudott gondolni, hogy „Carrie” többet kap nála… Ez már egy kicsit röhejes, igaz? A producer viszont úgy gondolja, a színésznő kiszállásának ez a másik, rejtett oka.

Sarah Jessica Parker egyébként többször hívta őt telefonon és kérlelte, hogy jöjjön vissza és csinálják meg együtt a filmet, mert nagy buli lesz. Kim viszont nem volt erre hajlandó…

Még több

Sztárhírek