Brutális, mennyibe kerülhet Paris Hilton szakítása

Esküvő és boldogság helyett óriási botrány! Szegény csajszi tuti nem erre vágyott…

Brutális, mennyibe kerülhet Paris Hilton szakítása

Nemrég érkezett a sokkoló hír, Paris Hilton és a vőlegénye, Chris Zylka szakított. Azt egyelőre nem lehet tudni, mi történt köztük, de elég meglepő a dolog, hiszen januárban még boldogan kürtölték tele a sajtót eljegyzésük hírével. Paris akkor abból sem csinált titkot, hogy dúsgazdag pasija egy hatalmas, méregdrága gyűrűt húzott az ujjára. A 20 karátos ékszer 2 millió dollárt ér, ami forintban fél milliárdnál is több.

Chris persze most, hogy lefújták az esküvőt, vissza szeretné kapni a gyűrűt, amire a kaliforniai törvények értelmében van némi esélye. A pletykák szerint ugyanis a hotelörökösnő bontotta fel az eljegyzést, ezért a pasi jogot formálhat az ékszerre.

Viszont eleve volt a gyűrű körül egy kis kavarodás, a férfi ugyanis elvileg nem engedhette meg magának, hogy ilyen drágán vásároljon ékszert. Az ő vagyona kábé 4 millió dollár, míg Parisé 300 millió. Egy amerikai bulvárlap szerint a gyémántcsodát a celeblány egyik régi barátja, Michael Greene ajándékozta a párnak, vagyis az soha nem volt Chrisé.

Szóval egyelőre nem lehet tudni, mi lesz a mesés ékszer sorsa, de ha tippelnünk kéne, azt mondanánk, Paris nem fogja visszaadni. Miért is tenné?