Sztárok, akik bátran mutogatják csúnya sebeiket

A hírességek mindig tökéletesnek tűnnek, de vannak köztük olyanok, akik nyíltan vállalják, hogy egyáltalán nem azok. Nézd meg, kik ők!

Sztárok, akik bátran mutogatják csúnya sebeiket

Katalin hercegné

Körülbelül tíz éve vették észre a rajongók, hogy Katalin hercegné halántékán van egy elég nagy heg. A palota később egy közleményben elárulta, az egykori Kate Middletont gyerekkorában meg kellett műteni, ennek a nyoma látszik olykor.

Kylie Jenner

A legkisebb „Kardashian” csak 5 éves volt, amikor felmászott egy oszlopra, amiről aztán leesett és iszonyatosan megvágta a lábát. A súlyos sérülés csúnya heget hagyott a combján, de ő egyáltalán nem bánja. Egyszer konkrétan azt írta róla az Instán, hogy szereti…

View this post on Instagram

stormis mom has got it goin onnnnnn🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Selena Gomez

Selena Gomez életét tavaly a legjobb barátnője mentette meg, amikor neki adta az egyik veséjét. A műtét után persze mindkettőjükön maradt heg. Az énekesnő azonban nagyon büszke rá, simán megmutatja bikiniben is.

Vilmos herceg

Vilmos herceg 13 éves volt, amikor egy golfütővel véletlenül úgy megütötte magát, hogy felszakadt a homloka. A sebhelyet azóta viccesen mindig úgy nevezi, Harry Potter-heg!

Eugénia hercegnő

A 28 éves Eugénia hercegnő egyszerűen gyönyörű volt októberi esküvőjén, sok royal fan szerint szebb menyasszony volt, mint tavasszal Meghan hercegné. Ami pedig igazán menő, hogy András herceg lánya nem rejtegette azt a hatalmas heget a hátán, amit egy régi gerincműtétnek köszönhet. Ezzel azt üzente minden lánynak, hogy nem kell szégyellni azt, aki vagy!

View this post on Instagram

#PrincessEugenie #RoyalWedding #RoyalFamily

A post shared by Harley G (@royally_obsessed) on

Kaley Cuoco

Az Agymenők gyönyörű sztárja 2010-ben olyan súlyos lovasbalesetet szenvedett, hogy majdnem elveszítette a lábát. Szerencsére ez nem így lett, teljesen felépült, a seb után maradó heget pedig egyáltalán nem rejtegeti.

Még több

Sztárhírek