Kit Harington egy orosz modellel csalja feleségét?

A nő még egy közös fotót is csinált az ágyban!

Kit Harington egy orosz modellel csalja feleségét?

Alig telt el öt hónap azóta, hogy Kit Harington és Rose Leslie kimondták a boldogító igent, máris itt az első botrány, ami akár még a házasságukat is tönkre teheti. Egy orosz modell, Olga Vlasova ugyanis azzal a sztorival állt elő, hogy ő Kit titkos szeretője! Az egész onnan indult, hogy a nő megosztott egy képet az egyik közösségi oldalán, amin egy meztelen férfi fekszik az ágyában laptoppal a lába mellett. A fotón egyáltalán nem látszik a pasi arca, nem is lehet beazonosítani, ki lehet az, a modell mégis állítja, hogy az ott bizony maga Jon Snow!

Sőt, ez még nem minden, ugyanis Olga Vlasova szerint egyáltalán nem friss a dolog! Elmondása szerint Luxemburgban találkoztak először, nagyjából a sztárpár eljegyzésének az időszakában, és azonnal egymásba zúgtak, annyira, hogy a titkos kapcsolatuk azóta is tart. 

Mielőtt totálisan kiakadnál Kitre, el kell mondanunk, hogy valószínűleg az egészből semmi sem igaz, ugyanis a szóvivője hivatalos közleményben elmondta, hogy a színész még soha életében nem járt Luxemburgban, pláne nem találkozott soha Olga Vlasova nevű nővel. Mindenesetre azt azért kíváncsian várjuk, hogyan reagál erre az ismeretlen modell.

Még több

Sztárhírek