Miley Cyrus fotójánál nem látsz ma cukibbat

Ha ezen nem hatódsz meg, akkor semmin! Csekkold a képet!

Miley Cyrus fotójánál nem látsz ma cukibbat

A cuki hollywoodi álompár, Miley Cyrus és Liam Hemsworth nagyon nehéz időket élnek, mert a hatalmas kaliforniai tűzvészben porig égett a csodás otthonuk. Persze a sztárpár nem nézte tétlenül a pusztítást, beálltak önkéntesnek, illetve egy nagyobb összeggel támogatták azt az alapítványt, aki a bajbajutottakat támogatja. Olyan jó szívűek, igaz? De nem ez az egyetlen okod, hogy imádd őket, mutatjuk, mit műveltek a napokban az Instán!

Miley november 23-án ünnepelte a 26. születésnapját, ezért a sármos pasija nyilvánosan is felköszöntötte. Az alábbi mondatoktól olvadoznak most a rajongók:

„Boldog születésnapot édesem! Többet érsz számomra mindennél. Annyira hálás vagyok, amiért az életem része vagy!”

Ugye bekészítetted a zsepit magad mellé mielőtt elolvastad? Ha nem, akkor most nyilván a könnyeiddel küszködsz, mert ezen nem lehet nem meghatódni…

Miley és Liam egyébként nagyon megdolgozott ezért a szerelemért, biztosan emlékszel, hogy évekkel ezelőtt egyszer már jegyben jártak. Akkor azonban valamiért nem működött a dolog, lefújták az esküvőt. Ezúttal semmit nem szeretnének elhamarkodni, de a rajongók szentül hisznek benne, hogy hamarosan kimondják a boldogító igent.

Még több

Sztárhírek