Szörnyű dolog történt a Beckham családdal

David és Victoria Beckham otthonába kétszer is betörtek az elmúlt hónapokban. Tudd meg, mi történt pontosan!

Szörnyű dolog történt a Beckham családdal

A sztárpárt és a családját sokkolta, hogy néhány napja tolvajok törtek be a Cotswoldsben található villájukba. Arról egyelőre nincs infó, hogy mit vittek el, ami biztos, hogy Beckhamék nem tartózkodtak otthon. A deketívek szerint egy utazó fosztogató banda áll az eset mögött. A pár 6 millió fontot, azaz átszámítva nagyjából kétmilliárd forintot érő birtokára egy olyan bűnöző család tört be, akiket gyilkossággal és drogkereskedéssel is gyanúsítottak már az elmúlt 30 évben.

Ők az első számú gyanúsítottak Beckhamék ügyében. A rendőrök nagyon alaposan átvilágítják a családot. Ezek a fajta nagy betörések a környéken nem történnek az ő beleszólásuk nélkül. Ha nem ők voltak, akkor is az ő áldásukat adták a dolgonra – persze némi profitért cserébe” – mondta egy forrás a brit Mirror nevű lapnak.

Nem ez az első betörés, amivel a Beckham házaspárnak szembesülnie kellett az utóbbi időben. A múlt hónapban épp Ausztráliában tartózkodtak, amikor az Angliában található villát először rabolták ki. Bár az első eset után a pár felemelte a biztonsági őrök számát, még így sem sikerült megvédeni a birtokot. A második betörés alkalmával hét őr és két kutya üldözte a maszkos tolvajokat. Reméljük, hogy sikerül elkapni a bandát, és végre békén hagyják a sztárcsaládot!