Újabb baba érkezik a Kardashian-családba?

Kendall Jenner videója miatt nagyon sokan találgatni kezdtek. Csak nem igazuk van?

Újabb baba érkezik a Kardashian-családba?

A teljes Kardashian-klán együtt töltötte a hálaadást, az amerikaiak egyik kedvenc ünnepét. Csupán egy családtag nem volt jelen, Khloé Kardashian valamiért kimaradt ebből a buliból. Reméljük, azért nincs baj. A nagy eseményről Kendall Jenner posztolt egy videót és képeket, a fanok pedig azonnal kiszúrtak valamit és beindult a pletykagyár.

Az ünnepségen ugyanis ott volt Kourtney exe és gyerekeinek apja, Scott, a celeblány pedig feltűnően sokszor tette a hasára a kezét. Talán terhes? Ezt a kérdést nagyon sokan tették fel… Kourt végül megunta ezeket az üziket és megírta, nem vár újabb babát. Szóval nyugi, sajnos egyelőre nem bővül újabb taggal a már így is népes sztárcsalád.

View this post on Instagram

so thankful wow

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Scott és Kourtney még 2006 szeretett egymásba, nagyon sokáig együtt voltak, három gyerekük született, Mason, Penelope és Reign. 2015-ben szakítottak végleg, de jó a viszonyuk szerencsére.

A pasi amúgy túl sokáig nem volt magányos, ha minden igaz, akkor jelenleg a mindössze 20 éves modellel, Sofia Richie-vel jár. A lányt nem hívták meg Kardashianék, szóval ő az anyukájával ünnepelte a hálaadást.

Még több

Sztárhírek