Egyre biztosabb, hogy Bradley Cooperék lefújták az esküvőt

Úgy volt, hogy a sármos színész elveszi kislánya anyukáját, Irina Shaykot.

Egyre biztosabb, hogy Bradley Cooperék lefújták az esküvőt

A csodaszép orosz szupermodell, Irina Shayk 2015-ben, nem sokkal Cristiano Ronaldóval történő szakítása után talált rá Bradley Cooperre, akivel hatalmas volt a szerelem. Két évvel később, 2017 tavaszán megszületett első gyerekük, egy kislány, aki a Lea nevet kapta. A sztárpár már elég régóta tervezgeti az esküvőt, ám erre valamiért mostanáig nem került sor. És lehet, hogy nem is fog?

Egy amerikai lap a napokban azt írta, elég fura, hogy Irina egy november elején megrendezett berlini eseményen nem viselte azt a mesés gyűrűt, amit Bradley húzott az ujjára a lánykéréskor. Emiatt felröppent a pletyka, hogy valami nagyon nincs rendben közöttük. Egy névtelen informátor ezt elvileg meg is erősítette, az illető szerint a pár konkrétan lefújta az esküvőt.

Mivel Bradley és Irina szinte soha nem nyilatkozik a magánéletéről, egyelőre nem lehet tudni, hogy mindebből mi az igazság. Reméljük a legjobbakat, vagyis, hogy hamarosan meglesz az az esküvő.

Az Instagramról sem lehet kideríteni semmit, Irinánál ugyanis eddig sem voltak családi posztok, még a tündéri kislányukat sem szokta megmutatni a fanoknak.

Még több

Sztárhírek