Angelina Jolie és Brad Pitt békülni akarnak

Hihetetlen, de több év harc után, most talán képesek lesznek megegyezni!

Angelina Jolie és Brad Pitt békülni akarnak

Már két éve annak, hogy szakított a világ legtökéletesebbnek hitt párja, azonban Angelina Jolie és Brad Pitt azóta sem tudtak megegyezni a válásukkal kapcsolatban – amit még 2016-ban nyújtott be a színésznő. Sőt, a helyzet egyre inkább kezdett eldurvulni az utóbbi időben! A hírek szerint Angie Brad ellen hangolta a gyerekeiket, miközben pedig már a negyedik férjét kereste.

Úgy tűnik azonban, hogy az expár végre rájött, hogy az állandó harc és viszály borzasztó hatással van a gyerekeikre és szeretnék békés úton intézni a válást. A források szerint Angelina és Brad időt kértek a bírótól, hogy rendezhessék az felügyeleti jog kérdéseit egymás között, ehhez pedig már hivatalosan is benyújtották a kérvényt hétfőn.

A színésznő eddig azért harcolt, hogy az exének a lehető legkevesebb beleszólása legyen a kicsik életébe, most úgy tűnik, mégis hajlandó engedni, ugyanis az új feltételek szerint Brad is sok időt tölthet majd velük. A US Weeky értesülései szerint Brad volt az, aki megtette az első lépést, ő kereste fel Angelinát és kérte, hogy próbáljanak meg bíróság nélkül megállapodni a gyerekek érdekében, és ezek szerint végre sikerült is meggyőznie exét.

Állítólag abban is megegyeztek, hogy amint sikerül egyetértésre jutniuk ebben a kérdésben, a válásuk újabb szintre lép majd, hiszen áttérhetnek az anyagiakra! Az persze szintén nagyon jó kérdés, hogyan fogják szétosztani a több milliós vagyonukat, hiszen az esküvőjük előtt nem kötöttek házassági szerződést, és az elmúlt hónapokban egyikőjük sem volt hajlandó lemondani egy dollárról sem.

Mit gondolsz, most talán sikerül megegyezniük a vitás kérdésekben?

Még több

Sztárhírek