Cuki dolog miatt sírta el magát Katalin hercegné

Nem gyakran hallani ilyet róla, de nem csoda, hogy meghatódott. Csekkold le, mi történt!

Cuki dolog miatt sírta el magát Katalin hercegné

Egy amerikai lapnak sikerült megszólaltatnia valakit a palotából, persze az illető nem vállalta a nevét, nehogy baja legyen belőle. Ő mondta el, hogy Katalin hercegné konkrétan elsírta magát, amikor meglátta 3 éves kislányát, Charlotte hercegnőt a koszorúslány ruhácskájában Harry és Meg esküvője előtt idén tavasszal.

A hercegné azért is hatódott meg annyira, mert éppen azokban a napokban adott életet harmadik gyerekének, Lajos hercegnek, így nagyon érzékeny időszakában volt. Teljesen érthető a reakciója, hiszen az öntudatos kis hercegnő imádnivaló volt Harry nagybácsi nagy napján.

Ugyanez a palotai dolgozó árulta el azt is, hogy egyáltalán nem volt olyan zökkenőmentes Katalin és Meghan összecsiszolódása, mint ahogy hallani lehetett. Állítólag nagyon más emberek, kezdetben nem igazán jöttek ki jól, nem értették a másikat. Katalinnak egyszerűen nem jött be ez az amerikai díva stílus. Később azonban rájött, nem feltétlenül baj, ha van egy ilyen személy a családban, most már inkább örül neki.

Ennek ellenére elvileg Meghan hercegné azért is szeretett volna kiköltözni a Kensington-palotából, hogy távolabb legyenek Vilmos herceg családjától… Ugye, ez nem igaz? Az olyan szomorú lenne…

Még több

Sztárhírek