Óriási a botrány a Szex és New York 3. miatt

Már sokszor mondtuk, de tényleg kész csoda lesz, ha ez a film egyszer a mozikba kerül!

Óriási a botrány a Szex és New York 3. miatt

Nem olyan régen arról számoltunk be, hogy az egyik legfontosabb szereplő meg fog halni, majd az derült ki, Kim Cattrall azért hisztizett be, majd szállt ki az utolsó pillanatban, mert nem bírta megemészteni, hogy Sarah Jessica Parker, vagyis a főszereplő, több pénzt visz haza.

Most egy amerikai magazin újabb titokra derített fényt, ami segít egy kicsit jobban megérteni Kim váratlan döntését. A lap szerint a színésznő nem csupán a fizetésen volt felháborodva, hanem a sztorin is.

Az eredeti forgatókönyv szerint Kim karaktere, Samatha Jones szextingelésbe kezd Miranda 14 éves fiával, Bradyvel. A sztár ezen nagyon kiakadt, nem akart részt venni semmi ilyesmiben, mert cikinek, undorítónak és elítélendőnek tartotta. És, hát lássuk be, igaza volt!

„Kim igazán soha nem szerette volna megcsinálni ezt a filmet, a fizetés és ez a kínos sztori sem jött be neki…” – mondta egy informátor a lapnak név nélkül.

Amúgy a fanok sincsenek odáig a gondolattól, hogy a szerzők képesek voltak egy ilyen szálat a történetbe írni. A legtöbben szégyenteljesnek tartják és elítélik a dolgot. Vajon végül benne lesz?

Még több

Sztárhírek