Újabb titok derült ki Kim Kardashian szexvideójáról

A sztár exe, Ray J azt állítja, Kim Kardashian mindenkinek hazudott a videóval kapcsolatban.

Újabb titok derült ki Kim Kardashian szexvideójáról

A popókirálynő nemrég a családjáról szóló reality egyik részében vallotta be Kendall Jennernek, hogy korábban előfordult, hogy drogozott, sőt első esküvője alatt, illetve szexvideója alatt is ecstasy-t vett be. Csakhogy most megszólalt a másik oldal is, pontosabban a szexvideóban szereplő exe, Ray J is, aki szerint Kim hazudott.

Legalábbis az amerikai TMZ-nek egy Ray J-hez közeli informátor azt mondta, Kim egyáltalán nem vett be ecstasy-t, amikor az a bizonyos szexvideó készült. Viszont némi füvet elszívott előtte, méghozzá állítólag egy péniszformájú pipából. Kim egyébként azt állította, hogy a videón tisztán látszik, hogy be volt drogozva, ugyanis remegett a szája, ám Ray J szerint közel sem a drog miatt történt ez, hanem mert épp szexeltek.

Ray J arról is beszélt már, hogy Kim Kardashiannak régen volt egy hatalmas Louis Vuitton táskája, tele szexjátékszerekkel. De hogy mennyit lehet ezekből elhinni, az kérdéses, ugyanis látszólag nagyon megsértődött azon, hogy ezek szerint vele csak akkor lehet lefeküdni, ha valaki a be van drogozva.

Kim sajtósai Ray J kijelentéseit inkább nem akarták kommentálni, mindössze annyit kérdeztek, hogy mégis miért lett volna Kimnek érdeke, hogy ebben az egészben hazudjon, hisz semmit sem nyer azzal, ha bevallja, hogy többször is drogozott. Sőt!

Még több

Sztárhírek