Cristiano Ronaldo családi fotójánál nincs ma cukibb

Karácsonyi díszben pompázik a luxusvilla, a kicsik pedig imádják!

Cristiano Ronaldo családi fotójánál nincs ma cukibb

Cristiano Ronaldo élete egyik legboldogabb és legizgalmasabb időszakát éli, hiszen rátalált az igaz szerelemre, már két éve van együtt a gyönyörű Gina Rodriguezzel. A nővel, akit amúgy el is jegyzett, egy közös gyereke van, a kis Alana, aki november elején lett 1 éves. Bár a többi kicsi nem közös, Cristiano szerelme úgy neveli őket, akár a sajátjait, imádja a 8 éves Cristiano Ronaldo Jr.-t és a saját kisbabájával egyidős ikreket, Evát és Mateót.

A 24 éves Gina most azzal kápráztatta el a családjuk rajongóit, hogy megmutatta, milyen szép karácsonyi díszbe öltöztette fényűző otthonukat. A képen az összes gyerek, valamint ő szerepel, sajnos a focista hiányzik róla. Talán ő készítette?

Egy másik fotón az látszik, milyen álomszép kilátás nyílik a sportoló családi palotájából, de persze a gyerkőcök is nagyon cukik.

„Rátaláltam az igaz szerelemre. Tökéletesen kiegészítjük egymást. Csodás a kapcsolatunk, amikor mellettem van, akkor megvan mindenem. Érzem, hogy szeret és törődik velem” ­– mondta egy lapnak korábban Ronaldo választottja. Hát, nem cuki?

Még több

Sztárhírek