Ennyit keres valójában Shawn Mendes

Az énekesnek szép kis vagyont sikerült összegyűjtenie. Kíváncsi vagy mennyi az annyi?

Ennyit keres valójában Shawn Mendes

A sztárpasival az amerikai Rolling Stone készített legutóbb interjút. Ebből rengeteg mindent megtudhattál a cuki énekesről: leginkább azt igyekezett hangsúlyozni, hogy hiába hiszi mindenki, ő valójában nem meleg, hanem a női nemhez vonzódik. Sőt, beismerte azt, hogy igazak a pletykák, miszerint Justin Bieber feleségével, Hailey Baldwinnal is randizott annak idején.

Bár nem elegáns dolog mások pénztárcájában turkálni, biztos nagyon érdekel, hogy mennyit keres ez a jóképű pasi. Vegyük sorra, miket tudunk! A legtöbb pénzét az eladott számai után kapja: így 16,5 millió dollárt, azaz több, mint 4 milliárd forintot sikerült összegyűjtenie az online értékesített zenéi után. Persze nem csak innen származik Shawn jövedelme: a turnék is rengeteget hoznak. 2017-ben például 37,8 millió dollárt, vagyis átszámítva körülbelül 10 milliárd forintot keresett az Illuminate World Tour-ján. És még akkor meg sem említettük a különböző cégekkel való együttműködését, amelyeknek egy-egy kampányához adta az arcát. Arról nincsenek infók, hogy ezekért mennyit kap az énekes, de már így is egy jókora vagyonról beszélünk.

Az amerikai Celebritiy Net Worth nevű oldal pedig pontosan kiszámolta, hogy mennyi a sztár átlagjövedelme: 12 millió dollár, azaz 3 milliárd forint. Azért egy ilyen fizuval te is kiegyeznél, ugye?

Még több

Sztárhírek