Ezt a cuki becenevet kapta Vilmos a gyerekeitől

Ennél imádnivalóbb már nem is lehetne Charlotte és György!

Ezt a cuki becenevet kapta Vilmos a gyerekeitől

Ugye te is imádod a tündéri royal-tesókat? Nem csoda, hiszen mindennap hallhatsz róluk egy-egy édes sztorit. A napokban például Meghan és Harry esküvőjéről derült ki egy hihetetlenül kedves történet, amikor a források szerint Katalin hercegnő a könnyekig meghatódott. Novemberben pedig az egész világot elbűvölték Vilmos gyerekei, hiszen a Károly herceg szülinapja alkalmából posztolt fotókon egyértelműek ők lettek mindenki kedvencei!

Ha pedig azt hiszed, hogy a kicsik cukifaktorát már nem lehet fokozni, akkor nagyon tévedsz! Charlotte és György a napokban szüleikkel Leicesterbe látogatott, hogy együtt leróják tiszteletüket az októberi helikopter balesetben elhunytakról. Miután megemlékeztek az áldozatokról, Kate beszélgetett egy ott dolgozó önkéntessel és a hírek szerint nagyon kedves és közvetlen volt, sőt egy hatalmas családi titkot is elmesélt!

A hírek szerint a hercegnő mesélt neki az előző estéjükről, amikor a férje és a kicsik együtt fociztak, György pedig azt mondta Vilmosnak: „Are you playing football tomorrow, Pops?”, ami magyarul nagyjából az apucinak felel meg.

Ugye nem is gondoltad volna, hogy ilyen hétköznapian édes dolgai vannak egy szigorú szabályok között élő családnak? Az biztos, hogy mi még nagyobb rajongói lettünk Charlotte-nak és Györgynek!

Még több

Sztárhírek