Hatalmas meglepetést jelentett be Ariana Grande

Ma érkezik valami, aminek a fanok nagyon örülni fognak!

Hatalmas meglepetést jelentett be Ariana Grande

Ariana Grande hihetetlenül elfoglalt volt mostanában: több számot is megjelentetett, melyekhez videóklipeket forgatott, és a pletykák szerint nemsokára érkezik a vadiúj albuma is. Az énekesnő tehát elárasztotta a fanokat a legújabb munkáival, aminek viszont a rajongók még jobban örülhetnek, az egy dokumentumfilm a csajsziról.

A YouTube és Ariana ugyanis egyszerre jelentette be a nagy hírt, hogy november 29-én már elérhető lesz a videómegosztón az Ariana Grande: Dangerous Woman Diaries című dokumentum sorozat. Az előzetes már kint van, amit itt meg is tudsz nézni:

Persze a fanoknak már most rengeteg kérdése van, mint például, hogy az előző albumáról fog-e szólni, milyen hosszú lesz, mit láthatunk és egyéb. Megpróbáltuk összeszedni, hogy mit lehet eddig tudni a filmről.

Egy négyrészes sorozatról van szó, ami a színfalak mögött készült exkluzív jeleneteket mutatja be. Ezek egészen a 2017-es turnéra nyúlnak vissza, de meglesheted még azt is, hogy hogyan készült az énekesnő legújabb albuma, a Sweetener. A sorozatot Ari egyik barátja vette kamerára és rendezte – Alfredo Florales – aki egyébként fotósként dolgozik, és ő készítette a turné hivatalos képeit is.

Az ugye megvan, hogy a 2017-es turné alatt történt a tragikus manchesteri terrorista támadás? A film ezekről a pillanatokról is igyekszik méltóképpen megemlékezni.

A doku-sorozatot Ariana Grande YouTube-csatornáján érheted el. A következő napokon jelennek majd meg a részek: november 29-én, december 6-án, 13-án és 20-án.