Meghan miatt veszett össze Harry és Vilmos?

Nagyon aggasztó hírek jönnek az utóbbi időben a palotából. Igaz lehet, amit pletykálnak?

Meghan miatt veszett össze Harry és Vilmos?

Mostanáig mindenki azt hitte, Meghan hercegné könnyen megszerettette magát a királyi családdal, ám az utóbbi napokban több lapnak arról számoltak be meg nem nevezett barátok, hogy ez azért nem teljesen így volt.

Vilmos és Harry herceg egyik közös barátja például azt mondta, tavaly karácsony előtt Diana fiai elég csúnyán összevesztek. Az ok: Meghan Markle! Harry ugyanis úgy gondolta, a testvére és Katalin hercegné nem voltak elég figyelmesek, nem segítettek abban, hogy a szerelme beilleszkedjen a royal famíliába.

A konfliktus odáig fajult, hogy Károly hercegnek kellett beavatkoznia. Ő kérte meg Vilmost, hogy tegyen az öccse kedvére. Az idősebb herceg ekkora hívta meg magukhoz a párt karácsonyozni.

Elvileg mostanra már szent a béke, mégis vannak, akik szerint Harry és Meghan Vilmos és Katalin miatt költözik el a Kensington-palotából. A hivatalos ok amúgy csupán annyi, hogy szeretnék vidéken, nyugiban nevelni a gyereküket, mert Londonban úgy érzik magukat, mintha egy gömbakváriumba zárták volna őket.

Reméljük, tényleg csak erről van szó és nem igaz az a sok gonosz pletyka, ami az utóbbi időben Megről elterjedt. Emlékszel? Az asszisztense csupán 6 hónap közös munka után mondott fel, azt állította az új hercegné egyszerűen elviselhetetlen, Harryre is rossz hatással van.

Még több

Sztárhírek