Borzalmas állapotban van az X-Faktor énekese

Pontosan ugyanott kezelik, ahol tavaly is!

Borzalmas állapotban van az X-Faktor énekese

Tavaly mindenkit meglepett a dolog, hogy Nagy Krisztián pár nappal az elő adások előtt feladta a versenyt. Nem sokkal utána bejelentette, hogy már sokkal jobban van és idén újra megpróbálja a tehetségkutató műsort. Minden szuperül alakult, úgy tűnt, hogy az énekesnek sikerült legyőznie a démonjait, azonban ismét pár nappal az elő show előtt bejelentette, hogy most is inkább feladná. A mostani mentora, Puskás Peti még egy nyilatkozatot is kiadott, hogy ne bántsák Krisztiánt, ezzel is megvédve a fiút a támadásoktól.

Az énekes pedig még mindig nincsen jól. „Az egész család nagyon sajnálja, hogy megint feladta a versenyt. Bebizonyosodott, másodszorra sem volt felkészülve ekkora stresszre. Az első alkalom után sokáig lábadozott, majd elhitte, hogy minden rendben lesz, ezért jelentkezett újra. Nem tudjuk, mi lesz így a vége. Talán majd pár év múlva megint énekelni kezd. Szörnyű, hogy a tehetségét ennyire akadályozza valami. Most a végére már nagyon rosszul volt. Az édesanyja egyből visszavitte arra a helyre, ahol korábban is segítettek neki feldolgozni a problémáit, és azóta is ott van. Nem nagyon beszél senkivel” – mondta Krisztián sógornője.

Krisztián annyira rosszul van, hogy végleg abbahagyja az éneklést is. „Nagyon sokat törődöm azzal, hogy beteg vagyok, és gyógyszeres kezeléssel kordában tudjam tartani a pszichotikus betegségemet, amely többnyire szorongásban nyilvánul meg. Most is kórházban vagyok, nagyon nehezen tudok ebből felépülni. Az éneklést semmiféleképpen nem szeretném folytatni, úgy érzem, számomra ez hatalmas teher. A zenét abba kell hagynom, mert a betegségem nem engedi. Nem fogok énekelni soha, de soha…” – mondta még pár héttel ezelőtt a fiú. Mi nagyon reménykedünk, hogy hamarosan jobban lesz, és átgondolja még ezt.

Még több

Sztárhírek