Mégis lesz Magic Mike 3?

Channing Tatum végre elárulta, mi a helyzet a folytatással!

Mégis lesz Magic Mike 3?

A tavalyi év egyik legszexibb színdarabja egyértelműen a Magic Mike élő verziója. A show hatalmas sikert aratott (amin persze egyáltalán nem csodálkozunk) és szerencsére Amerika után Londonban is bemutatták november 10-én. Úgyhogy ha odavagy a dögös táncos fiúkért, irány Anglia, ugyanis egészen 2019 áprilisáig játszani fogják a Hippodrome Casino színházban.

A élő show rendezője nem más, mint maga Channing Tatum, akinek egyébként elég viharos volt az idei éve, hiszen véget ért házassága Jenna Dewan-nel. Azonban aggodalomra semmi ok, hiszen a színész azóta újra randizik, újabban Jessie J énekesnővel. A kapcsolatot pedig nem is titkolják már,  sőt Instagramon is posztoltak róla!

Channing azonban nem csak a szerelméről beszélt végre nyíltan az elmúlt napokban, hanem a Magic Mike filmek folyatásáról is! A színész nemrég részt vett Londonban a színdarab egyik rendezvényén, ahol természetesen a harmadik moziról is ki akarták faggatni. Arra a kérdésre, hogy lesz-e új rész, Channing titokzatosan csak annyit mondott: „Az élő show tulajdonképpen az. Soha ne mondd, hogy soha, azt hiszem. Akár nyolcvanévesek is lehetünk benne – zsémbes, vén sztriptíztáncosok.”

Channing azt is hozzátette, hogy az első két film nagyon különleges volt, hiszen férfiakról csináltak mozit nőknek.  „Az emberek nagyon szerették nézni a táncokat, szóval mi meg akartuk nekik adni.” Nos, ez persze nem egészen az a válasz, amit vártunk, de úgy tűnik, van okunk reménykedni abban, hogy Mike és a többiek harmadjára is bemutatják nekünk legdögösebb táncmozdulataikat a mozivásznon!

Még több

Sztárhírek