Mi történt Zac Efron arcával?

Elképesztő változáson ment keresztül a színész. Tudd meg, mi történt vele!

Mi történt Zac Efron arcával?

Zac Efron a napokban villantotta meg extrém dögös szakállát az Instáján. Most viszont úgy tűnik, egy időre búcsút mond az arcszőrzetnek, de nem kell aggódnod, a színész továbbra is jóképű marad: egyszerűen csak egy filmszerep kedvéért lett más az arca. A High School Musical sztárja már nem csak cuki tinisrácokat alakít, ugyanis legújabb filmjében egy sorozatgyilkos bőrébe bújik. Az Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile (Végtelenül gonosz, sokkolóan ördögi és aljas) című filmet jövőre mutatják be a mozikban.

Zac Efron most Instagramján elhintette, hogy mire számíthatunk azzal kapcsolatban, hogy hogyan fog kinézni a szerepben. Ugye szerinted sem lesz olyan sármos, mint a való életben, szakállal az arcán?

Mert így néz ki a hétköznapokban a színész:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zac Efron (@zacefron) által megosztott bejegyzés, Okt 18., 2018, időpont: 5:05 (PDT időzóna szerint)

Így pedig az új filmben, Ted Bundy-ként:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zac Efron (@zacefron) által megosztott bejegyzés, Nov 29., 2018, időpont: 9:23 (PST időzóna szerint)

A fenti kép mellé egyébként azt írta, hogy már készül a Sundance-re, a világ egyik legnagyobb filmes fesztiváljára, ahol remélhetőleg rengeteg díjat zsebel majd be az új mozi. A sztárnak biztosan kihívást jelent egy ilyen negatív figura megformálása, hiszen – valljuk be – imádjuk őt jófiúként látni a vásznon, ami rettentő jól is áll neki!

A figura, akit alakít, Ted Bundy ugyanis a 70-es években több gyilkosságot is elkövetett: a mai napig nem tudni, hogy pontosan hány áldozata volt. A férfit végül 1989-ben végezték ki, a halála előtti pillanatokban pedig összesen 30 gyilkosságot ismert be. A filmben játszik még az Agymenőkből ismert Jim Parsons is, aki azt a Larry Simpson nevű ügyészt alakítja, aki a való életben a sorozatgyilkos tárgyalását vezette 1979-ben. Összességében az ő munkájának köszönhető, hogy végül elítélték Ted Bundyt.A sztori nagyon kemény, mi pedig alig várjuk, hogy Zacet ebben a gonosz szerepben is láthassuk!

Még több

Sztárhírek