Soha nem látott fotó került elő Meghan hercegnéről

Elképesztően néz ki az ex színésznő a képen!

Soha nem látott fotó került elő Meghan hercegnéről

Amióta csak kiderült, hogy Harry herceg Meghan Markle-t szemelte ki magának, szinte nem telik el úgy nap, hogy ne pletykálnának róla valamit. Ez pedig csak fokozódott azóta, hogy a royal páros bejelentette, kisbabát várnak. Hol arról szólnak a hírek, hogy milyen nevelést kap a kicsi és kik lesznek a keresztszülei, hol azzal foglalkozik mindenki, hogy a hercegné állítólag egyre elviselhetetlenebb.

A rajongók totál odavannak érte, szóval nem is csoda, hogy újabb és újabb infókat akarnak begyűjteni Megről, és mindent meg is tesznek, hogy egyre több dolgot kiderítsenek a kedvencükről. Egy szemfüles netezőnek hála most például egy 2015-ben készült kép került elő Meghanról!

A fotó akkor készült, amikor az akkor még színésznőként dolgozó Meg ellátogatott Máltára, ahol a nagymamája is élt. A képen pedig egy tradicionális máltai fejdíszben, a ghonellában látható, aminek a különlegessége, hogy korábban csakis az előkelő nők viselték.

Persze a rajongók egyből megjegyezték, hogy már ebből is látszik, Meg tényleg hercegnőnek született! És igazuk van, nem gondolod?

Még több

Sztárhírek