Újabb rekordot döntött az X-Faktor csapata

Még csak két élő show ment le, de már most egyértelmű, hogy ők a legnagyobb kedvencek!

Újabb rekordot döntött az X-Faktor csapata

Az idei X-Faktorban ismét ByeAlex kapta a csapatokat, de most végre minden esélye meg is van arra, hogy megnyerje velük a 2018-as versenyt. A közönség ugyanis odavan bandákért, főleg a két rapper srácból álló USNK tarol adásról adásra. Alexnek is a kedvencei közé tartoznak, annyira hisz a fiúkban, hogy már két számot is írt nekik, és úgy tűnik, mind a kettő azonnal felrobbantotta a netet.

Az első élő showban a Posztolj! című dalt rappelték el, amihez az első klipjük is elkészült és pillanatok alatt a legnépszerűbb tartalmak közé került a YouTube-on! Múlt hétvégén pedig a !FogyszdEl! következett, amit szintén ByeAlex írt nekik. Ehhez ugyan nem forgott külön videoklip, de a nézettsége így is brutális számokat produkált a napokban.

Ezek alapján már a hét elején sejteni lehetett, hogy a srácok X-Faktor történelmet írnak, de mostanra egyértelmű let, hogy mindkét számuk tarolt a tévénézők és a YouTube követői között. A Posztolj! jelenleg 2,1 MILLIÓS letöltésnél tart másfél hét alatt, a !FogyszdEl! pedig átlépte öt nap alatt a FÉL MILLIÓS nézettséget.

Ezek után nagyon kíváncsiak vagyunk, szombat este mivel rukkolnak elő a srácok!

Még több

Sztárhírek