Rihanna fehérneműs fotója mindent visz

Tudja még fokozni az eddigi képeket!

Rihanna fehérneműs fotója mindent visz

Rihanna nemrég dobta piacra Savage X Fenty fehérnemű kollekcióját, amit első körben nem díjaztak annyira a rajongók, sőt kisebb botrány alakult ki körülötte. Talán pont ezért tesz meg mindent az énekesnő, de tényleg MINDENT, hogy reklámozza a dögös bugyikat és melltartókat. Valószínűleg szeretne biztosra menni, épp ezért saját Insta oldalán osztja meg a promo fotókat, amiken egytől egyig ő maga is szerepel.

Az igaz, hogy Rihanna egyébként bomba formában van, és úgy tűnik sikerült visszaszerezni régi alakját, szóval miért ne mutatná meg saját magán a szexi fehérneműket? A képek ráadásul sorra robbantják fel a netet, eddig mindegyik több millió lájkot kapott.

A legújabb posztjai is hasonló sikereket érnek el, ami nem csoda, mert ha lehet, még az eddigieknél is merészebbre sikerültek. Az egyiken Rihanna megvillantja még a mellbimbóit is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

got @savagexfenty on your holiday wishlist? Cop some and get ready for more styles coming DECEMBER 5th!!

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

Ezen pedig olyan elképesztő pózban látható, hogy jó sokáig kell elidőzni a képen, hogy megértsd, mi is történik rajta. Szóval ennél jobb reklámot nem is tudnánk elképzelni!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Come by one of the @savagexfenty pop-up shops for all the Xclusives and new releases in NYC, Mall of America, San Jose, and Vegas!! Head to www.savagex.com/store-locations for more details #SavageXPopUp

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

Még több

Sztárhírek