Ő lenne Brad Pitt új barátnője?

Már megint arról szólnak a hírek, hogy a színész beleszeretett egy menő színésznőbe. Tudd meg, ki az!

Ő lenne Brad Pitt új barátnője?

Mióta Angelina Jolie két évvel ezelőtt kiadta Brad Pitt útját, az amerikai lapok számos szexi színésznővel hírbe hozták. Egyszer például még régi barátjával, Julia Roberts-szel is! Most pedig arról szólnak Hollywoodban a cikkek, hogy a színész egy nála jóval fiatalabb sztárnak udvarol, aki simán a lánya lehetne. Az illető nem más, mint a 28 éves, Oscar-díjas színésznő, Jennifer Lawrence!

Jenről tudni lehet, hogy nem bánja, ha nagy a korkülönbség a pasi javára, hiszen korábban együtt járt a nála 22 évvel idősebb rendezővel, Darren Aronofsky-val. Oké, nem bírták túl sokáig, alig egy év után szakítottak. Egyes lapok még névtelen informátorokról is beszámoltak, akik állítólag azt mondták nekik, Brad örül, mert úgy gondolja, Lawrence és ő lesznek Hollywood legújabb menő álompárja.

Elvileg a bosszúvágy is hajtja, azt szeretné, ha Angie rosszul érezné magát, amiért egy nála sokkal fiatalabb színésznővel van együtt.

Ha ez az egész igaz, akkor nem sok esély van rá, hogy valóra válik a fanok legnagyobb álma, vagyis, hogy Pitt újra összejön első feleségével, Jennifer Anistonnal, aki amúgy szintén szingli jelenleg.

Még több

Sztárhírek