Ezt várja egy pasitól Mezei Réka Léda

Kíváncsi vagy, hogyan szakít időt a randizásra Magyarország egyik legelfoglaltabb színésznője? Többek között erről is mesélt a Cosmónak a Barátok közt sztárja, de beavatott minket abba is, hogy milyen férfira vágyik igazán.

Ezt várja egy pasitól Mezei Réka Léda

Mezei Réka Léda jelenleg a szinglik életét éli, viszont nagyon nyitott csajnak tartja magát, ezért bárhol képes beszélgetésbe elegyedni. Persze azért a barátokkal kimozdulva sokkal könnyebben ismerkedik.

Elmondása szerint nem a tökéletességet keresi egy pasiban, de azért bizonyos dolgokat fontosnak tart: “Én sem vagyok tökéletes, nincsenek ilyen elvárásaim a másik felé sem. Sok különböző pasim volt, nekem például a külső sem számít annyira. A lényeg, hogy legyen valami, ami megfog az illetőben, ha ránézek: egy huncut mosoly vagy egy nyílt tekintet. Fontos, hogy okos, nyitott és elfogadó pasi legyen, mert az jó, ha a fontos dolgokról hasonlóan gondolkodunk. Enélkül nem is működhet egy kapcsolat hosszútávon.”

Réka azt is megsúgta, hogy milyen számára az álomrandi: „A hely és a körülmények nekem annyira nem számítanak, ami fontos, hogy olyan férfival randizzak, akivel órákon keresztül lehet beszélgetni és nevetni.” Sőt, a színésznő a Cosmo.hu-nak elmesélte a legkínosabb randiélményét is: “Egyszer rettenetesen zavarban voltam, összevissza beszéltem, röhögcséltem, aztán egy hatalmasat estem, azon pedig tovább nevettem”– hozzátette, hogy ezt a „humoros” randevút nem követte újabb.

Még több

Sztárhírek