Dakota Johnson hamarosan férjhez megy

Chris Martin alig várja, hogy megkérhesse Dakota kezét!

Dakota Johnson hamarosan férjhez megy

A Fifty Shades sztárja, Dakota Johnson és szerelme, Chris Martin nem igazán verték nagydobra a kapcsolatukat, ettől még nagyon sok cuki képet láthattál róluk. A US Weekly magazint egy forrás update-elte a sztárpár kapcsolatáról, méghozzá a legjobb hírekkel: „Hamarosan jegyesek lesznek. Chris teljesen belezúgott Dakotába. Nagyon szereti benne, hogy nem lubickol a rivaldafényben és nagyon visszafogott.”

A Coldplay énekese azért várt a lánykéréssel, hogy volt felesége, Gwyneth Paltrow előbb nyugodtan férjhez mehessen Brad Falchukhoz. Igazi úriember, ugye? Ám most, hogy Gwyneth és Brad szeptemberben kimondták a boldogító igent, már semmi akadály nincs Chris előtt!

Chris egyébként a gyerekeire tekintettel sem akart elsietni semmit. „Nem akarta, hogy Apple-t és Mosest túl sok változás érje” – mondta a forrás.

Dakotát és Christ először múlt októberben látták együtt, és majdnem egy évet vártak a kapcsolatuk hivatalossá tételével! Dakota pedig utána is kijelentette, hogy nem akarja nagy nyilvánosság előtt élni az életét, de azt is hozzátette, hogy nagyon boldog.

Még több

Sztárhírek