Hatalmas meglepetés az X-Faktor idei nyertese

Végre lezajlott a teljesen megújult X-Faktor döntője, a végeredmény viszont nem egészen úgy alakult, ahogy a netezők többsége megjósolta.

Hatalmas meglepetés az X-Faktor idei nyertese

A 2018-as X-Faktor alatt a vadiúj szabályoknak köszönhetően egyetlen percig sem unatkoztál, még akkor sem, ha mindössze 5 élő show-t csekkolhattál. A döntőbe jutott 3 versenyző, Tamáska Gabriella, a Stolen Beat és a USNK tegnap utoljára állhatott az X-Faktor színpadán, hogy kiderüljön, ki viszi el az egy éven keresztül járó havi 1 millió forintos fődíjat, és a karriertámogató 10 milliót. A versenyzők azzal a dallal nyitottak, amivel a zsűri megismerte őket a válogatók során, ezután pedig olyan, még nem hallott számokat adtak elő, amiket vagy ők, vagy a mentoraik írtak. Az adás közepén derült ki aztán, ki az, aki nem folytathatja a versenyt a fődíjért: a nézők szavazatai alapján Tamáska Gabriella lett a 3. helyezett. ByeAlex tehát hátradőlhetett, hiszen onnantól biztos volt, hogy az egyik csapata lesz a verseny győztese.

A folytatásban a USNK egy régi számát, a Choppers-t adta elő, a Stolen Beat pedig a klasszikus Gyöngyhajú lányt – utóbbi meglehetősen vegyes kritikákat kapott, az extra produkcióban viszont sikerült meggyőzniük róla a mentorokat, hogy igenis helyük van a döntőben. Puskás Peti együttesével, a Biebers-szel énekelhették el közösen a Minden este című dalt, míg a USNK Radics Gigivel adta elő a See You Againt. A produkciókat az eredményhirdetés követte: 2018-ban a nézői szavazatok alapján a USNK rap duó nyert, sőt nem csak a fődíjat vihették el, de a Sziget szervezői úgy döntöttek, a két srácnak adnak esélyt, hogy 2019-ben a fesztivál fellépői lehessenek.

A netezők többsége örült a végeredménynek, de rengetegen fejezték ki csalódottságukat az Instán. Nagyon sokan ugyanis Gabit, vagy a Stolen Beatet látták volna szívesen győztesként – ők főleg arra hivatkoztak, hogy egy énekeversenyen furcsán veszi ki magát, hogy rap banda nyer: „Na ezekről most hallottunk utoljára” – írja az egyik kommentelő, míg egy másik netező így fogalmaz: „Szánalmas, hogy az X faktort egy raper banda nyeri meg, akiknek az összes számuk azonos”. Szerencsére rengetegen voltak, akik a srácoknak drukkoltak: „Egy csepp kételyem sem volt sem volt azzal kapcsolatosan, hogy ti nyertek” – írja egy rajongó. „Bíztam bennetek, és tudtam, hogy sikerülni fog. Behoztatok egy stílust, aminek nagyon örülünk.” Mi mindenesetre gratulálunk a fiúknak, és alig várjuk a folytatást!

Te mit gondolsz az idei győztesről?

Még több

Sztárhírek