Micsoda, Miley Cyrus titokban férjhez ment?

Nagyon úgy tűnik, hogy az énekesnő kimondta a boldogító igent.

Micsoda, Miley Cyrus titokban férjhez ment?

Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata elég kalandosan alakult: 2009-ben találkoztak egy forgatáson, 2011-ben pedig már az eljegyzés is megvolt, ám nem sokkal később szakítottak. 2016-ban kezdtek újra randizni: legalábbis az énekesnő újra elkezdte hordani az évekkel azelőtt kapott jegygyűrűjét.

Most pedig úgy tűnik, hogy egy titkos karácsonyi esküvőt tartottak. A sztárpár egyik barátja, Conrad Jack Carr osztotta meg Insta-sztoriban a következő képeket:

A fotókon az látszik, hogy Miley fehér ruhában van, Liam pedig öltönyben van felöltözve, és épp közösen készülnek felvágni egy – esküvőinek kinéző – tortát. A másik képen pedig egy „Mr. és Mrs.” feliratú lufi látható.

A külföldi lapok szerint a pár a Tennessee-ben található közös otthonukban házasodott össze mindkét fél családjának a jelenlétében. Az első fotón egyébként az énekesnő anyukája, Tish látható, aki teljesen hétköznapi ruhában, farmerben van. Ez vajon azt jelenti, hogy a vendégek is csak az utolsó pillanatban tudták meg, hogy esküvőre érkeztek? Akárhogy is legyen, tényleg úgy tűnik, hogy Liam végre elvette feleségül Miley-t.

Még több

Sztárhírek