Az év legdurvább sztárbotrányai

Természetesen idén is mindent elkövettek a sztárok, hogy ne könnyen felejtsük el ezt az évet, na és persze a nevüket.

Az év legdurvább sztárbotrányai

Titkos terhessége

Kylie Jenner egészen végig titokban tudta tartani azt, hogy gyermeket vár szerelmével, Travis Scottal. Csak pár nappal a kicsi érkezése után jelentették be az Instán, hogy szülők lettek, amivel egyidőben egy videót is közzétettek a YouTube-on. Az első kép a piciről azonnal au Insta élére repítette Kylie-t, aki így bezsebelte a legtöbb lájkot begyűjtött posztot, letaszítva ezzel Beyoncét a trónról.

Anya-lánya

Weisz Fanni idén tartotta meg az esküvőjét, amit édesanyja mindenképpen meg akart akadályozni. Folyamatosan nyílt levelekkel bombázta Fannit és szerelmét, Pétert, és a tévében is többször nyilatkozott azzal kapcsolatban, mennyire nem örül ennek az esküvőnek. A dolog, annyira eldurvult a végére, hogy a modell még az esküvőjére sem hívta meg az édesanyját, akinek nagyon rosszul esett a dolog. Azóta állítólag Fanni már írt egy levelet, Ágnesnek, hogy béküljenek ki, azonban ezt a modell sosem erősítette meg.

Bye, Bye Jelena

Szinte az összes Juistin Bieber és Selena Gomez rajongó arra várt, hogy a sztárpár újra egymásra találjon. Ez tavaly év végén sikerült is, azonban pár hónap után ismét befuccsolt a kapcsolatuk. Pár hétre rá Justin már egy újabb exével, Hailey Boldwinnal gabalyodott össze, akit nem sokkal ezután el is jegyzet. Bár sokan az gondolták, hogy ez sem tart majd sokáig, az énesek azóta elvette a szupermodellt és boldogabb, mint valaha.

A legsokkolóbb megcsalás

Mindenki ledöbbent, mikor Khloé Kardashiant, pár nappal a szülés előtt, megcsalta szerelme, Tristan Thompson. Ráadásul ez nem csak simán egy pletyka volt, hiszen az egészről egy videó felvétel is készült. Khloé extra jól viselte a szitut, ugyanis megbocsájtott a kosarasnak, hogy együtt élhessék át első gyermekük születését. Azóta egy boldog családot alkotnak, bár mi még mindig kicsit féltjük a sztármamit attól, hogy még meg fog ismétlődni ez a sztori vele.

Királyi botrányok

Nem is kérdés, hogy ebben az évben Meghan és Harry esküvőjénél nem volt szebb! Azonban a nagy nap előtt a hercegnő családja, nagyon megnehezítette a királyi család dolgát. Édesapja pénzt fogadott el a lesifotósoktól, hogy lefotózhassák őt, ezért végül nem is ő kísérte oltárhoz lányát. Nővére, Samantha Markle többször is betámadta Meghant azzal, mennyire borzalmas ember. Majd a hercegné bátyja írt nyílt levelet Harry-nek, hogy megakadályozza a lagzit. Szerencsére egyikük próbálkozása sem jött be!

Még több

Sztárhírek