Jóval előbb érkezhet Meghan hercegné babája

Úgy tűnik, pont a hercegné szólta el magát a témában!

Jóval előbb érkezhet Meghan hercegné babája

Amióta csak kiderült, hogy Meghan hercegné és Harry herceg gyereket várnak, a fél világ azt találgatja, vajon mikor jön világra a kicsi. A Kensington-palota ősszel jelentette be, hogy a hercegné terhes. A szokások és a bejelentés dátuma alapján arra következtetett mindenki, hogy nagyjából április végére-május elejére várható az újabb royal bébi érkezése.

Azóta azonban többször felmerült a pletyka, hogy Meghan valójában előrébb tart a terhességében, mint azt gondolnánk, mivel decemberre óriásit nőtt a pocakja. Az elmélet szerint csak azért tévesztették meg a sajtót és a rajongókat a dátumot illetően, hogy Meg teljes nyugalomban szülhesse meg a babát (ami egyébként érthető lenne…). És egyre több jel mutat arra, hogy a híresztelés igaz!

Karen Anvil fotós ugyanis karácsonykor váltott pár szót a hercegnével a terhességéről, amit meg is osztott Twitter oldalán. Eszerint Meg azt mondta neki, hogy ‘We’re nearly there’, vagyis ‘majdnem ott vagyunk’, amivel Karen szerint arra utalt neki, hogy már nagyon közel járnak a szüléshez. Ha pedig még lenne 4-5 hónap, biztosan nem így fogalmazott volna…

Még több

Sztárhírek