Gondolkoztál már azon, mi Harry herceg foglalkozása?

Nem, a herceg nem a hivatalos állása!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Gondolkoztál már azon, mi Harry herceg foglalkozása?

Harry hercegnek hihetetlenül sűrű hétköznapjai vannak. A királyi család tagjaként rengeteg felelősség hárul rá, még úgy is, hogy nem ő, hanem Vilmos herceg a trónörökös. De mégis mit csinál? Milyen jelentősége van a világra nézve a sok rendezvénynek, egzotikus kiruccanásoknak és meglepi felbukkanásoknak?

Először is: extra sok alapítványt támogat.

Miután Harry 2015-ben teljesítette a katonai szolgálatát, jó néhány jótékonysági szervezetet vett pártfogásba. A royal család többi tagjával együtt gyakran adja a nevét különböző alapítványok mellé, hogy felhívja a figyelmet a munkásságukra. Emellett pedig nem kis összeget adományoz időről időre ezeknek.

Harry többek között a Well Child nevű alapítványt támogatja. Ez a szervezet a súlyosan beteg gyerekeket segíti, hogy ki tudjanak jönni a kórházból és a családjukkal lehessenek. Harry ezen kívül még olyan szervezetek pártfogója, amik a HIV/AIDS betegségekkel, Afrika értékeinek megőrzésével és a mentális egészséggel foglalkozik.

Másodszor: totálisan új alapítványokat is létrehoz.

Harry nem csak már meglévő jótékonysági szervezeteket támogat, de ő maga is alapított néhányat. Így olyan ügyeket tud felkarolni, amikkel kapcsolatban igazán szenvedélyes. Például ugye Harry 10 évet szolgált a brit hadseregben, így létrehozta az Invictus Game Foundationt, ami a sebesült/sérült katonák érdeklődési körének tágításában játszik szerepet. Ezt egy kétévente megrendezett rendezvénnyel, az Invictus Games-szel érik el. A játékokat idén Ausztráliában, pontosabban Sydney-ben tartották, amire Meghan és Harry is elment. Ez egyébként az első körútjuk egyik állomása volt.

Harry Vilmossal is összefogott, a közös alapítványuk, a The Royal Foundation 2009-ben alakult, hogy több jótékonysági törekvésüket tudják megvalósítani. A szervezet azóta igazi családi biznisszé alakult, hiszen Kate és Meghan is csatlakoztak hozzá!

Harmadszor: belföldön és a világ körül képviseli a nagymamáját, Erzsébet királynőt.

Harry foglalkozásához tartozik, hogy képviselje a családját – persze leginkább a nagymamáját – a királyi eseményeken. A royal család a Nemzetközösség feje, ami magába foglalja a világ 53 országát. Ennyi utazást azért mégsem vállalhat be a királynő 92 évesen, nem igaz?

Éppen ezért ment Harry és Meghan egy 16 napos royal turnéra Ausztráliába, Fijire és Új-Zélandra. A monarchiát és Erzsébet királynőt képviselve a királyi pár találkozott külföldi vezetőkkel és sok inspiráló beszédet mondtak.

Fun fact: Harry szimplán a munkájából kifolyólag már mind a hét kontinensen járt!

És végül: Harry a hadsereg különböző ágaival szoros kapcsolatban áll.

10 év katonai szolgálat után nem csoda, hogy Harrynek fontos a brit hadsereg, ezért is támogatja a katonai tevékenységet. Képzeld, Harry a Királyi Tengerészet főparancsnoka, és a Honningtoni Királyi Légierő tiszteletbeli légi főparancsnoka!

Címkék: foglalkozás harry herceg munka valódi állás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Erre költi majd Bill Gates vagyonát a felesége

Erre költi majd Bill Gates vagyonát a felesége

Lesz miből gazdálkodnia Bill Gates feleségének a válás után is, de ismerve eddigi munkásságát és törekvéseit, borítékolható, hogy jó helyre megy majd az a rengeteg pénz.

Itt a bizonyíték, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck újra összejön

Egy legjobb barát már csak tudja, mire van szüksége a másiknak, ha eddig kételkedtél volna abban, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck ismét egy pár lesznek.

Meghan Markle nagyon durván beégette magát

Mondjuk úgy, Meghan Markle nem hozott túl következetes döntést ezzel az üzleti lépéssel, sőt, konkrétan egy korábbi megmozdulását tette nevetségessé.

Dér Heni így próbálta meg beindítani a szülését

Az énekesnő túlhordta kisbabáját, és már sorra próbálja ki a trükköket, hogy végre beinduljon a szülés. Dér Heni még olyan dolgot is bevetett, amit magától egészen biztosan nem tett volna meg.

Több mint 20 éve randiztak először, és még mindig együtt vannak ezek a sztárpárok

Szinte elolvadunk, ha arra gondolunk, ezek a párok milyen régóta együtt vannak… Annyira romantikus az egész!

Angelina Jolie több férfival volt már együtt, mint gondolnád

Igen, rengeteg pasi volt az életében, és ezt egyáltalán nem tartja kínosnak. Sőt, Angelina Jolie még viccet is csinált a témából.

Azonnal megérted, miért lett mém The Weekndből, ha meglátod a legutóbbi fellépő szettjét

Bocs, The Weeknd, de ez a szerelés finoman szólva is félrement. Mindegy, legalább értelmet és kreatív energiákat adtál a Twitternek.

Egyre biztosabb, hogy róla nevezik el Meghan Markle második babáját

Nagyon úgy néz ki, hogy nem egy női családtag után kapja majd a nevét Meghan Markle kislánya, hanem egy olyan személyről nevezik el a babát, aki mind Harry, mind pedig Meghan szívéhez is nagyon közel állt.

Archie szívszorítóan szép ajándékot kapott születésnapjára

A kis Archie elmondhatja magáról, hogy a születésnapi ajándékával rengeteg rászoruló család kapott támogatást.

Jennifer Lopez exe porig alázta Ben Afflecket

Alex Rodriguez nem tűrte szó nélkül, ahogy exe, Jennifer Lopez és egykori szerelme, Ben Affleck együtt töltötték a hétvégét.

A legdurvább pletykák, amik Katalin hercegnéről terjednek

Katalin hercegné különösebben sosem ad okot viselkedésével arra, hogy pletykáljanak róla, mégis időről időre előkerül egy-egy hajmeresztő sztori róla. Mutatjuk a legvadabbakat.

Tóth Andi hasizma brutálisan jól néz ki

Alig jött ki új dala, máris a toplisták élére szökött, amit Tóth Andi stílusosan egy nagyon menő fotóval ünnepelt meg.

8 dolog, amit biztosan nem tudtál a ma szülinapos Kovács Patríciáról

A mindig mosolygós Kovács Patrícia ma ünnepli a születésnapját, így összeszedtünk néhány érdekességet, amit talán nem tudtál róla.