2019.01.02.@ 11.01

Gondolkoztál már azon, mi Harry herceg foglalkozása?

Nem, a herceg nem a hivatalos állása!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Gondolkoztál már azon, mi Harry herceg foglalkozása?

Harry hercegnek hihetetlenül sűrű hétköznapjai vannak. A királyi család tagjaként rengeteg felelősség hárul rá, még úgy is, hogy nem ő, hanem Vilmos herceg a trónörökös. De mégis mit csinál? Milyen jelentősége van a világra nézve a sok rendezvénynek, egzotikus kiruccanásoknak és meglepi felbukkanásoknak?

Először is: extra sok alapítványt támogat.

Miután Harry 2015-ben teljesítette a katonai szolgálatát, jó néhány jótékonysági szervezetet vett pártfogásba. A royal család többi tagjával együtt gyakran adja a nevét különböző alapítványok mellé, hogy felhívja a figyelmet a munkásságukra. Emellett pedig nem kis összeget adományoz időről időre ezeknek.

Harry többek között a Well Child nevű alapítványt támogatja. Ez a szervezet a súlyosan beteg gyerekeket segíti, hogy ki tudjanak jönni a kórházból és a családjukkal lehessenek. Harry ezen kívül még olyan szervezetek pártfogója, amik a HIV/AIDS betegségekkel, Afrika értékeinek megőrzésével és a mentális egészséggel foglalkozik.

Másodszor: totálisan új alapítványokat is létrehoz.

Harry nem csak már meglévő jótékonysági szervezeteket támogat, de ő maga is alapított néhányat. Így olyan ügyeket tud felkarolni, amikkel kapcsolatban igazán szenvedélyes. Például ugye Harry 10 évet szolgált a brit hadseregben, így létrehozta az Invictus Game Foundationt, ami a sebesült/sérült katonák érdeklődési körének tágításában játszik szerepet. Ezt egy kétévente megrendezett rendezvénnyel, az Invictus Games-szel érik el. A játékokat idén Ausztráliában, pontosabban Sydney-ben tartották, amire Meghan és Harry is elment. Ez egyébként az első körútjuk egyik állomása volt.

Harry Vilmossal is összefogott, a közös alapítványuk, a The Royal Foundation 2009-ben alakult, hogy több jótékonysági törekvésüket tudják megvalósítani. A szervezet azóta igazi családi biznisszé alakult, hiszen Kate és Meghan is csatlakoztak hozzá!

Harmadszor: belföldön és a világ körül képviseli a nagymamáját, Erzsébet királynőt.

Harry foglalkozásához tartozik, hogy képviselje a családját – persze leginkább a nagymamáját – a királyi eseményeken. A royal család a Nemzetközösség feje, ami magába foglalja a világ 53 országát. Ennyi utazást azért mégsem vállalhat be a királynő 92 évesen, nem igaz?

Éppen ezért ment Harry és Meghan egy 16 napos royal turnéra Ausztráliába, Fijire és Új-Zélandra. A monarchiát és Erzsébet királynőt képviselve a királyi pár találkozott külföldi vezetőkkel és sok inspiráló beszédet mondtak.

Fun fact: Harry szimplán a munkájából kifolyólag már mind a hét kontinensen járt!

És végül: Harry a hadsereg különböző ágaival szoros kapcsolatban áll.

10 év katonai szolgálat után nem csoda, hogy Harrynek fontos a brit hadsereg, ezért is támogatja a katonai tevékenységet. Képzeld, Harry a Királyi Tengerészet főparancsnoka, és a Honningtoni Királyi Légierő tiszteletbeli légi főparancsnoka!

Címkék: foglalkozás harry herceg munka valódi állás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

A királyi család újabb tagja kapta el a koronavírust

A legújabb információk szerint már stabilizálódott az állapota!

4 magyar híresség, aki már elkapta a koronavírust

Ők azok, akik vállalták a nyilvánosságot.

Katy Perry elárulta a babája nemét

Az énekesnő nagyon örül!

OMG: Timothée Clahamet is szerepel majd a Szólíts a neveden folytatásában!

Tényleg lesz folytatás, és a főszereplők is visszatérnek! Igen, mind a ketten!

Vilmos teljesen kiborult Harry miatt

Egyáltalán nem érti öccse döntéseit.

5 ok, amiért imádjuk Penn Badgleyt

Mert te is tudod, hogy a You pszichotikus rosszfiúját csak Penn miatt szereted...

Harrynek ezért van bűntudata

A herceg rettenetesen érzi magát az utóbbi időben.

Breaking: Leighton Meester második babájával terhes

Első közös gyerekük Adam Brodyval öt évvel ezelőtt született.