Hosszú időre visszavonul a Wellhello

Fluor Tomi elárulta, miért döntöttek így a társaival.

Hosszú időre visszavonul a Wellhello

Ha te is imádod a Wellhellót, akkor tuti, nem fogsz örülni annak, amit Fluor Tomi árult el a közösségi oldalán. Az énekes zenésztársaival együtt, úgy döntött, hogy a 2019-es évben jóval kevesebbszer lépnek fel, mindössze 20 bulit terveznek. Ráadásul legközelebb már csak tavasz végén, májusban fognak színpadra állni. Fluor úgy fogalmazott, az elmúlt évek zúzósak voltak, ezért ideje egy picit visszavenni a tempóból.

„Zúzda volt az elmúlt pár év, az idei inkább a dalírásról fog szólni” – írta a Facebookon, majd hozzátette, szólódalokkal is készül idén, illetve hamarosan megjelenik pár új szám, majd egy teljes lemez. Emellett készül egy ötrészes vloggal, ez a projekt szintén az utómunkálatoknál tart.

Érthető amúgy, hogy a zenész úgy döntött visszavesz, hiszen tavaly elég nagy botrány alakult ki körülöttük. Több társa kiszállt, megindult a sárdobálás, a fanok már attól tartottak, talán végleg feloszlanak. Szerencsére nem így lett!

Jól is fájt, rosszul is fájt a szív, sokminden került a helyére, letisztázódtak dolgok. Ekkora izgalommal mostanában nem…

Közzétette: Fluor Tomi – 2018. december 31., hétfő

Még több

Sztárhírek