Az idei Golden Globe legkínosabb jelenetei

Idén is kiosztották a Golden Globe-díjakat, és bár a díjazottak között volt jó néhány meglepetés, de az esemény alatti kínos szituk még azoknál is sokkolóbbak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az idei Golden Globe legkínosabb jelenetei

1. Alison Brie ruhája felakadt a mögötte lévő bokor ágaiba. Sajnos Dave Franco, Alison lovagias és szuperdögös férje már későn ért oda, hogy megigazítsa, mert a pillanatot már több száz kamera megörökítette.

2. A The Good Place című sorozat színésznője, Jameela Jamil képe alá az E! News rossz nevet írt ki. Méghozzá azt, hogy Kamilah Al-Jamil – ő pedig nem más, mint Jameela karakterének nővére!

3. Az est egyik házigazdája Andy Samberg nagyon béna viccet mondott, amin senki sem nevetett. A következőket mondta, ami spoiler, ha még nem láttad a Csillag születiket: „Most következzen a filmeket bemutató első páros. A férfi fedezte fel Ally-t, aki meg később rátalált a garázsban.”

4. Freddie Mercury-ról sem sikerült humorosan megemlékeznie: „Rami Malek Freddie Mercury fogait hordta a Bohém rapszódiában. El tudjátok képzelni, ez milyen nehéz lehetett? Először is, engedélyt kellett kérniük, hogy exhumálhassák Freddie holttestét…”

5. Michael Douglas majdnem elesett, miközben sietett átvenni a Legjobb férfi főszereplő vígjáték vagy zenés sorozatban kategóriáért járó Aranyglóbuszát.

6. A vörösszőnyeges felvonulásnak új sztárja lett: a Fiji vizeket osztogató hostesslány, aki minden sztár fotóján megjelenik a háttérben! És közben végig nagyon csini volt, igaz?

7. A másik házigazda, a Grace klinikából is ismert Sandra Oh elmondta, hogy rengeteg olyan filmet jelöltek idén, amik nem csak a fehér amerikaiakat reprezentálták, például a Kőgazdag ázsiaiak című film. Gúnyosan hozzátette, hogy ez az első ázsiai főszereplővel készült film, a Ghost in the Shell és az Aloha után. Előbbiben Scarlett Johannson, utóbbiban Emma Stone alakította a főhőst…Emma erre a taps után elkiáltotta magát: „Bocsánat!!”

8. Sandra ezután egy megható beszédet mondott arról, hogy mennyire fontos neki ez az este ázsiai-amerikai nőkét. Valaki viszont azt hitte, ez még az est humoros része, ezért felfedezni vélt egy szóviccet, amin extra hangosan felnevetett. Irtó nagy égés, ugye?

9. Lady Gaga gratulációjáról tudomást sem vett a színpadra siető Patricia Arquette

10. Amber Heard az egyik győztes, Darren Crisst, Danielnek hívta.

11. Random nővérek jelentek meg, akik influenza elleni oltást kezdtek el beadogatni a jelenlévő sztároknak. Mi sem értjük, nyugi…

12. És végül, a Zöld könyv díjazott forgatókönyvírója, Peter Farrelly még a köszönőbeszédek végét jelző zenét is túlkiabálva próbálta meg befejezni a mondókáját.

Címkék: ciki díjátadó furcsa gála golden globe 2019 kínos külföldi sztárok pillanatok sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Erre költi majd Bill Gates vagyonát a felesége

Erre költi majd Bill Gates vagyonát a felesége

Lesz miből gazdálkodnia Bill Gates feleségének a válás után is, de ismerve eddigi munkásságát és törekvéseit, borítékolható, hogy jó helyre megy majd az a rengeteg pénz.

Itt a bizonyíték, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck újra összejön

Egy legjobb barát már csak tudja, mire van szüksége a másiknak, ha eddig kételkedtél volna abban, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck ismét egy pár lesznek.

Meghan Markle nagyon durván beégette magát

Mondjuk úgy, Meghan Markle nem hozott túl következetes döntést ezzel az üzleti lépéssel, sőt, konkrétan egy korábbi megmozdulását tette nevetségessé.

Dér Heni így próbálta meg beindítani a szülését

Az énekesnő túlhordta kisbabáját, és már sorra próbálja ki a trükköket, hogy végre beinduljon a szülés. Dér Heni még olyan dolgot is bevetett, amit magától egészen biztosan nem tett volna meg.

Több mint 20 éve randiztak először, és még mindig együtt vannak ezek a sztárpárok

Szinte elolvadunk, ha arra gondolunk, ezek a párok milyen régóta együtt vannak… Annyira romantikus az egész!

Angelina Jolie több férfival volt már együtt, mint gondolnád

Igen, rengeteg pasi volt az életében, és ezt egyáltalán nem tartja kínosnak. Sőt, Angelina Jolie még viccet is csinált a témából.

Azonnal megérted, miért lett mém The Weekndből, ha meglátod a legutóbbi fellépő szettjét

Bocs, The Weeknd, de ez a szerelés finoman szólva is félrement. Mindegy, legalább értelmet és kreatív energiákat adtál a Twitternek.

Egyre biztosabb, hogy róla nevezik el Meghan Markle második babáját

Nagyon úgy néz ki, hogy nem egy női családtag után kapja majd a nevét Meghan Markle kislánya, hanem egy olyan személyről nevezik el a babát, aki mind Harry, mind pedig Meghan szívéhez is nagyon közel állt.

Archie szívszorítóan szép ajándékot kapott születésnapjára

A kis Archie elmondhatja magáról, hogy a születésnapi ajándékával rengeteg rászoruló család kapott támogatást.

Jennifer Lopez exe porig alázta Ben Afflecket

Alex Rodriguez nem tűrte szó nélkül, ahogy exe, Jennifer Lopez és egykori szerelme, Ben Affleck együtt töltötték a hétvégét.

A legdurvább pletykák, amik Katalin hercegnéről terjednek

Katalin hercegné különösebben sosem ad okot viselkedésével arra, hogy pletykáljanak róla, mégis időről időre előkerül egy-egy hajmeresztő sztori róla. Mutatjuk a legvadabbakat.

Tóth Andi hasizma brutálisan jól néz ki

Alig jött ki új dala, máris a toplisták élére szökött, amit Tóth Andi stílusosan egy nagyon menő fotóval ünnepelt meg.

8 dolog, amit biztosan nem tudtál a ma szülinapos Kovács Patríciáról

A mindig mosolygós Kovács Patrícia ma ünnepli a születésnapját, így összeszedtünk néhány érdekességet, amit talán nem tudtál róla.