2019.01.07.@ 12.01

Az idei Golden Globe legkínosabb jelenetei

Idén is kiosztották a Golden Globe-díjakat, és bár a díjazottak között volt jó néhány meglepetés, de az esemény alatti kínos szituk még azoknál is sokkolóbbak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az idei Golden Globe legkínosabb jelenetei

1. Alison Brie ruhája felakadt a mögötte lévő bokor ágaiba. Sajnos Dave Franco, Alison lovagias és szuperdögös férje már későn ért oda, hogy megigazítsa, mert a pillanatot már több száz kamera megörökítette.

2. A The Good Place című sorozat színésznője, Jameela Jamil képe alá az E! News rossz nevet írt ki. Méghozzá azt, hogy Kamilah Al-Jamil – ő pedig nem más, mint Jameela karakterének nővére!

3. Az est egyik házigazdája Andy Samberg nagyon béna viccet mondott, amin senki sem nevetett. A következőket mondta, ami spoiler, ha még nem láttad a Csillag születiket: „Most következzen a filmeket bemutató első páros. A férfi fedezte fel Ally-t, aki meg később rátalált a garázsban.”

4. Freddie Mercury-ról sem sikerült humorosan megemlékeznie: „Rami Malek Freddie Mercury fogait hordta a Bohém rapszódiában. El tudjátok képzelni, ez milyen nehéz lehetett? Először is, engedélyt kellett kérniük, hogy exhumálhassák Freddie holttestét…”

5. Michael Douglas majdnem elesett, miközben sietett átvenni a Legjobb férfi főszereplő vígjáték vagy zenés sorozatban kategóriáért járó Aranyglóbuszát.

6. A vörösszőnyeges felvonulásnak új sztárja lett: a Fiji vizeket osztogató hostesslány, aki minden sztár fotóján megjelenik a háttérben! És közben végig nagyon csini volt, igaz?

7. A másik házigazda, a Grace klinikából is ismert Sandra Oh elmondta, hogy rengeteg olyan filmet jelöltek idén, amik nem csak a fehér amerikaiakat reprezentálták, például a Kőgazdag ázsiaiak című film. Gúnyosan hozzátette, hogy ez az első ázsiai főszereplővel készült film, a Ghost in the Shell és az Aloha után. Előbbiben Scarlett Johannson, utóbbiban Emma Stone alakította a főhőst…Emma erre a taps után elkiáltotta magát: „Bocsánat!!”

8. Sandra ezután egy megható beszédet mondott arról, hogy mennyire fontos neki ez az este ázsiai-amerikai nőkét. Valaki viszont azt hitte, ez még az est humoros része, ezért felfedezni vélt egy szóviccet, amin extra hangosan felnevetett. Irtó nagy égés, ugye?

9. Lady Gaga gratulációjáról tudomást sem vett a színpadra siető Patricia Arquette

10. Amber Heard az egyik győztes, Darren Crisst, Danielnek hívta.

11. Random nővérek jelentek meg, akik influenza elleni oltást kezdtek el beadogatni a jelenlévő sztároknak. Mi sem értjük, nyugi…

12. És végül, a Zöld könyv díjazott forgatókönyvírója, Peter Farrelly még a köszönőbeszédek végét jelző zenét is túlkiabálva próbálta meg befejezni a mondókáját.

Címkék: ciki díjátadó furcsa gála golden globe 2019 kínos külföldi sztárok pillanatok sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

A királyi család újabb tagja kapta el a koronavírust

A legújabb információk szerint már stabilizálódott az állapota!

4 magyar híresség, aki már elkapta a koronavírust

Ők azok, akik vállalták a nyilvánosságot.

Katy Perry elárulta a babája nemét

Az énekesnő nagyon örül!

OMG: Timothée Clahamet is szerepel majd a Szólíts a neveden folytatásában!

Tényleg lesz folytatás, és a főszereplők is visszatérnek! Igen, mind a ketten!

Vilmos teljesen kiborult Harry miatt

Egyáltalán nem érti öccse döntéseit.

5 ok, amiért imádjuk Penn Badgleyt

Mert te is tudod, hogy a You pszichotikus rosszfiúját csak Penn miatt szereted...

Harrynek ezért van bűntudata

A herceg rettenetesen érzi magát az utóbbi időben.

Breaking: Leighton Meester második babájával terhes

Első közös gyerekük Adam Brodyval öt évvel ezelőtt született.